Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Ha az ember mindíg megvalósíthatná egyszerűen minden álmát, és vágyát, akkor nem lennének kihívások!! Az a szép, amikor a meglévő adottságokból kihozod a legjobbat..
Én is szeretnék nagy füves kertet, szép fákat, egy nagy tavat, és sok-sok örökzöldet, rhodit, fenyőt amin a madárkák csiripelnek, egy lugast, ahol megpihen az ember... de ennek legnagyobb része csak szép álom, hiszen nagyon pici a kertünk, veteményes is van, kutya is, aki kiugrálja, összekaparja, és persze ehhez sok-sok pénz is kellene!
Ja, és sztem itt van olyan jó csapat jelenleg, hogy gyönyörködünk a másik képeiben, és irigykedünk-persze csak jóértelemben, és nem bunkózzuk le, mert lehetősége volt a legjobbat kihozni az adott kertből!
Na foglalkozz azzal amit az emberek mondanak. A lényeg, hogy nektek tetszik! Az én kertemet is sokan bírálták már, de nekem így tetszik és kész. Kicsit kusza, kicsit zsufolt és egyedi, de az ENYÉM! :o))