Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Ha tudsz valami kellemes(ebb) Hemerocallis-beszerzési forrást (mármint különböző fajtákat), az engem is érdekelne, mert én csak olyat tudok, ahol 350 Ft/db, s ez az ár nagyobb tételnél már elég fájdalmas... :-(( Ennyiért soha nem tud annyit venni az ember, amennyit szeretne.
Nálunk a férjem az, aki megpróbál visszarángatni a földre, nem sok sikerrel. Többnyire a vétel pillanatában még gőzöm sincs, hova fér majd el az új növény...
Már nekem sincs, de még nem merem bevallani magamnak. Talán félek, ha beismerem akkor nem vehetek több virágot. Kedvenc időtöltésem: Cseréppel a kezemben rohangálni a kertben és agyalni rajta, hogy hova is ültessem... :o)))
Nem semmi. :-) Bár meg kell mondjam, én is azt vettem egyszer csak észre, hogy már száz körül járok, pedig én sehol nem vagyok a rózsáimmal Hozzád képest... Az a baj, mindig van egy újabb fajta, ami megtetszik. :-)