Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Légyszi írd meg, hogy sikerült felvarázsolnod az EU-s térképeket. Nekem elsősorban egy nagyon részletes görögországi térkép kellene, de nem sikerül ilyet szerezni. Tudnál nekem segíteni??? Lécci, lécci
Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy Macedónia is választható legyen a C520-asomon? Az LCP a megkeresésemre az mondta, hogy ez az ország a teljes 20 országos KeletEu térképen van rajta 22.800pénzért. Tipikus árukapcsolás. Navigálj el Görögországba, de a szomszédos országot kihagyom a csomagból. Jómunkásemberek ezek.
nálam volt egy 510es arra azt mondták 4 orát bir kézben de pl a 520/720 nagyobb kijelzöje gondolom zabálja az aksit. nem is értem a bringás tarto hogy van?
Igen én próbáltam.Sikerült...de vigyázz, minden eddigi "finomítás" a miomap progidon semmibevész ezzel....persze pótolható!Alapbeállításokat is újra kell lőni!
Amúgy a ROM update után nem látok semmi változást, valszeg kisebb progi finomítás az egész, nagy újítások nincsenek. Nem is mondtak semmit LCP-ék, csak hogy ne Bluetooth-on keresztül töltsem át a névjegyzéket, hanem először teló -> PC Outlook szinkronizáció, majd Outlook -> Mio szinkron, de ezt eddig is tudtuk...
http://www.lcp.hu/letoltesek.php Létezik,hogy ez a frissítés a napokban jelent meg az LCP oldalán,(lap alján C520) vagy csak én nem vettem eddig észre?
És meddig tartott az áttöltés? Nekem C520 van és kb 30 perce teker a homokóra. Lehet, hogy hülyeséget csináltam hogy a sok negatív ezzel kapcsolatos vélemény ellenére megpróbálkoztam vele.