Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Igen, ez a legjobb dolog!!!!! És mikor meglátsz a kertben egy ici-pici helyet még, akkor rohansz, hogy amit a múltkor kinéztél megvedd, mert az pont oda való:))))
Tudom. Csak reménykedtem, hátha Te tudsz valami kedvezőbb forrást, mint én.
Akkor marad a türelem, ami sásliliomot terem. :-) Ha meggondolom, anno néhány tövet hoztam a narancsos virágúból át a mátrai telkünkről, és most már rengeteg (több száz?) tő van belőle. Igaz, 15 év alatt.
egyébként én azt hittem először,hogy az is!nagyon szépen meg van csinálva!és nem baj,hogy nem angolkert.ott voltam én is amikor a téglás dolog volt.azóta én sem megyek.
De-de, nagyon is sokallom! Ha meggondoljuk, hogy úgy szaporodik, hogy jóformán a kisujját sem kell hozzá mozdítani az embernek... És például rózsát 500 körül lehet kapni, szerintem azzal összehasonlíthatatlanul több dolog van.
Ráadásul én SOKAT szeretnék... Hát akkor marad az, hogy az egy-két vásárolt darabból fajtánként megvárom, míg sok lesz... :-)
nagyon tetszik ha itt lenne a mi környékünkön/mecsek/ a csodájára járnának a sufnidnak:))ne értsd félre de mennyiért lehet felépiteni egy ilyen kis nyári lakocskát?
Ha tudsz valami kellemes(ebb) Hemerocallis-beszerzési forrást (mármint különböző fajtákat), az engem is érdekelne, mert én csak olyat tudok, ahol 350 Ft/db, s ez az ár nagyobb tételnél már elég fájdalmas... :-(( Ennyiért soha nem tud annyit venni az ember, amennyit szeretne.