Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Vajmi csekély az esélye szerintem, hogy összejön a gyakorlatban, de hátha. Az én férjem pl. sokszor dolgozik hétvégén, én pedig mióta cukorbeteg vagyok, nem vezetek (önszántamból, nem tilos).
kisebbségi komplexusod van!figyu!tudom,hogy az irigy emberek tudnak bunkón viselkedni,de te itt nem tapasztaltál ugye semmi ilyent?mindig azt irod,hogy neem...te inkább nem raksz fel..elég már belőled..stb..nem azt mondtam hogy ne rakjál fel több képet,hanem hogy el is kezdheted fölpakolni őket ezerrel!:))))
Az jutott eszembe, ha már így Brigi is mondta, hogy mehetünk bármikor, szivesen lát-köszönjük:))-, hogy egyszer össze kellene jönnie a csapatnak!! Most nem arra glok, hogy Briginél-nem terhelném ezzel, akár nálam is lehet, /csak nincs mit nézni/ dumcsizni, sztem jól ellenénk!:))) Összedobni kaját, egy kis üccsit, ilyesmi!!
Én is nagyon szeretem! :-) A kedvencem (még mindig) John Brookes, szerintem ő nem művészkedi túl a tájépítészetet, hanem élhető, otthonos kerteket csinál, ahol jó lenni! Még könyvből vagy filmen is átjön az otthonosság érzete...
És hát a rózsa... az nagyon hozzátartozik. Tulajdonképpen így kezdtem el rózsázni, mert úgy éreztem, szép-szép a kertünk, de valami hiányzik, hogy igazi angolkert legyen, és az a rózsa!
Van azért többféle irányzat azon belül is. Én pl. a tájképi jellegűt szeretem, kevésbé az évelőkertes/vidéki ház kertje irányba eltolódva, de az is nagyon szép tud lenni. Minden stílusnak megvan a maga szépsége...