Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Hát......bennt én kapok egészen picitől, az egészen nagyig megőrzésre!! Az egészpici nagyinál üvölt, nálam édesen gügyös, a nagy pedig ül, és rajzolgat, miután elárasztom papírral, és tollal:))))))))))))
Érdekes, ma a budaőrsi kertünkben (mert nekünk kettő van:-))), ahol magam vagyok a nagy csendben és a gondolataim csak úgy özönlenek, azon gondolkoztam, hogy miként lehetne maradandóbban megörökíteni és megismertetni egymással a kertjeinket és magunkat. És ez a gondolat nem csak a tieddel találkozott, hanem ma a szokásosnál sokkal több kert került a képernyőre, valamiképpen kinyilvánítandó ezt a vágyat sokak részéről. Visszatérve a magam gondolatára, még csiszolgatom, de már van egy ötletem.
Én csináltam egy olyan topicot Firenzéről, ami eléggé eltér a topicok természetéről, mert hat hét alatt hat napban "bejártuk Firenzét", és azzal le lett zárva a topic, mert nem akartam, hogy a feledés homályába kerüljenek a dolgok a sok egyéb hsz-től. Na, valami effélére gondoltam most is, hogy aki benne van, az kapna egy hetet, amikor elmeséli és képekkel illusztrálja hogyan, miért és mennyire lett kertész, de a kertészkedés mellé szőve megismerhetnénk jobban az illetőt. Mondjuk már a címet is kigondoltam:-) "kert, amit mi alkottunk", vagy valami efféle. És ez a gondolat pont azért a mostanában zajló "vita" miatt jutott az eszembe, hogy angol, vagy mediterán vagy csak úgy eyszerűen kert...:-) És itt elmondhatnánk, hogy miért is pont olyan a kertünk, amilyen, meg hogy mi másra vágynánk... Szóval gondolkozzatok rajta, és ha tetszik néhányatoknak az ötlet, akkor belevághatnánk:-)))
Na, szóval csupa ifjúság gyűlt itt össze:)) Ha én el tudok jutni oda valahogyan-ami kicsit kétséges- lehet róla szó!! Max Pestiek összeállunk, és megyünk egybe:))!!
Igen, csak nekem ez -- tudod -- munkaeszköz (ezen dolgozom itthon), így fokozottan kell rá vigyázni. Ha csak egy sima otthoni gép, akkor legfeljebb újratelepíted.
Igen, tom!!! Volt már bonyolultabb is!! Hétvégenként lejárni vidékre barátomhoz-ex-ott főzni, a hatalmas nagy kertet rendezgetni, visszajönni, meló...ilyen az élet!!!!
Aszongyaja szebbik, hogy földrajzilag mi majdnem félúton vagyunk Nagyfalu és a déli végek között.Ha hoz valaki legalább egy hat év körüli manót hogy lekösse a mienket, abban az esetben nálunk lehet örömködni egymásnak :)