Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Nekem 20-25-30 éves koromban sokkal több időm volt kertészeti szakirodalmat olvasni, mint manapság, két élénk gyerekkel. :-) Szóval nem jó a kérdésfelvetés -- szerintem.
Ahhoz tudni kellene, hogy milyen fajta, hol van?? Általában ami mindenkinek van az a phalaenopsis... De titkot mondok, nemcsak én vok itt illetékes!! Brigi is:)
Sztem mi összeírhatnánk ezeket a kérdéseket nem???? Ja!! Nincs véletlenül msn-ed?? Vagy bárkinek innen?? Bizonyos dolgok, pl ez is gyorsabb lenne, könnyebb visszaolvasni...
Anikó! Megnyugodtam, hogy azért van aki nincs olyan "messze" tőlem:)))
:))))))) Azt mondom, hogy néha jó, néha viszont rossz!!! Sokan vannak úgy vele, hogy ilyen fiatalon mit keresek itt, hiszen nem tudok semmit!! Hát, ha már az a közel 100 orchidea amim van, túlél, és virágzik, akkor csak értek egy picikét hozzájuk nem???? A kerti növények pedig sokkal egyszerűbbek!:)
Arra gtam, hogy fogok írni, egy "kérdőívet" amit nem kötelező kitölteni, vagyis válaszolni rá, de ilyenek lennének benne, ki merre lakik, mi iránt érdeklődik, stb....segíthetnétek is benne!! Így jobban meg lehet ismerni a kis csapatot!! Ha hülyeség, nyugodtan mondjátok, nem haragszom ilyenekért meg!!!:)
egyszer emlitetted hogy a tiéd is külföldön van,akkor kérdeztem is,hogy még mindig?csak asszem nem olvashattad.szóval 18 éves korunk óta azaz 10 éve vagyunk együt.és ebből 7 éve kint van külföldön.először 2 év németország onnan 3 hetente jött,most meg ausztria innen minden hétvégén.nagyon rosszul birom én is de ő is.nemtudom ki ismeri az osztrák ésa német munkarendet,és az ilyen cégeknél lévő fönökök viselkedését a magyarokkal.asszem elég ha annyit mondok,hogy egész nap ott áll mögötted és mindenért ordit.annyira kicsinálják idegileg,hogy ...áhhh hagyjuk...
Akkor jól elvagyunk. :-) Nekem elvileg jó lehet hétköznap is, ha a férjem éppen nem dolgozik, mivelhogy én itthon dolgozom. De szerintem erre az egészre nagyobb esély van ősszel, mert most mindenki eltűz nyaralni. Nekem is lesz közel három netmentes hónap -- ez az egy rossz a telken...
nem.sajnos egyáltalán nem inkább lenne rallyversenyző mint horgász,nem egy nyugis tipus,az autónk megint a szerelőnél..háát..csak kitörött az összes kereke... 1 éves autó szép uj volt mindent tudott..csak tul magas volt a végsebessége.