Pénteken megvolt az olajcsere és a szelepfedél tömítés cseréje is.
Végül is a Petro Canada Duron xl 10w40-es olaját tettem bele. Eddig még nem próbáltam, de van pár cimborám akik ezt használják. Meg igen kedvező (kb. 50%-os) baráti áron jutottam hozzá: 1.100.- HUF/liter.
A szelepfedél tömítése most a gyári lett a pasztás megoldás helyett. Mondtam a szerelő havernak, hogy fontos a megfelelő nyomaték. Mire ő, hogy a tömítendő felületen vannak határolók, ami miatt elvileg nem lehet túl húzni. Remélem az a tömítés többet bír. Már a gyertyák tövében is állt az olaj. Ennek ismeretében most már biztos, hogy az 1 liter/10.000 km olajfogyás valójában még kevesebb. (x20xev, 200.000 km)
Akkor mindenféle földi jóval fel van szerelve! Hát egy ilyen kell nekem is:) Ülésfűtéshez elég a kapcsolot belerakni és már az is lesz benne! Gratulálok hozzá nagyon fasza kis gép!
2300£-kb. 690.000FT...... :-))) ABS,4tarcsa fek,szervo,4 e.ablak,futh.tukor,kiporgesgatlo,gyari hifi(CCR-2006),elso-hatso kodos,riaszto,16'-os gyari alu,konyoklo elol-hatul,a hatsoba+pohartarto,ill. az elso 2 fedeles dupla-nagyon praktikus.....multifunkcios fedelzeti-ha fagyveszely van irja rendesen-hogy vezess ovatosan mert az ut csuszik nem csak villog a homerseklet mint a B-s nel.... ,szemuvegtarto,tempomat,hutheto kesztyutarto,2 zonas klima,belulrol nyithat csomagtarto,metalfeny....a valtot este fentrol ahol a vilagitas van szep sargas feny vilagitja meg....
Szal sok apro okossag ami a B-ben nincs......es azert csak 2003-as.......
Az ulesfutest akarom meg,mert gyarilag be van kabelezve csak kapcsolo kell hozza....
Ez a legokosabb megoldás hogy kazettás fejegység és alatta a cd váltó! Ha nem mondtad volna észere se vettem volna nincs rajta 2,2 jelzés! Az bűn ronda a wauxhal embléma! (remélem jól írtam!) Ha nem titok forintba átszámítva mennyibe került? Milyen cuccok vannak benne?
Ez 1 Irmscher racs-mivel a vauxhall jel kurva csunya az opelhez kepest...... Ha megnezed a hatuljat onnet iss leszedtem a jelet es hogy 2.2-es..... :-)))
Mindjart megyek szerelni-a stabilizatorpalcakat cserelem elol es megprobalok a belsorol meg par kepet.....
a fene, sajnálom hogy nem sikerült leszedni. nem igazán vagy akkor most ezzel kisegitve. téli gumit ugyanúgy nem tudod rárakni továbbra sem. remélem azért hamar megoldod a leszedést... nem túl egésséges úgy mászkálni hogy defekt esetén nem lehetne levenni a kereket.
Tök jó. Vlad kollégának köszönhetően hozzám került a kerékőr kulcsa. A 4-ből három kerékőr már le van cserélve. Sajnos a negyediknek vége. Azt a kulccsal már nem lehet leszedni. El van nyalódva és 3,5 órás küszködésünk ellenére sem tudtuk leszedni, valamint a kerékőr kulcsa is elgörbült.
Helló! jelenleg semmi gond vele, teker szépen az öninditó, szal még mindig megmagyarázhatatlan jelenség volt... kezdem újra visszanyerni a bizalmat az autóban amúgy :)) legalábbis beinditások terén, ha már beindult jobban megbizom benne :)