Látszott Ronnie-n , hogy nagyon beteg ,azt hittem , megfullad. Összességében szerintem nem játszott brutálisan rosszul , de tény , hogy én sem lennék megelégedve a helyében.Sokszor rontott el egyszerűbb helyzeteket ,és Greene-nek akkor volt esélye , rendszerint akkor nyert framet.
Meg sosem lattam Ronnie-t ilyen rosszul jatszani, mikozben best-of-11 meccsen negy centuryt lott :)
A hosszu lokesei pontatlanok voltak, safetyje kozepes, lokesvalasztasai nem mindig a legjobbak. Greene, aki legalabb ket klasszissal gyengebb jatekos, teljesen szurke volt (legjobb breakje: 54), igy is nyert 4 frame-et.
Egy Snooker progit írogatok, és érdekelne, hogy tudtok-e olyan oldalt, ahol vannak képek a snookerről. Elsősorban asztalok, illetve posztó/fa textúrák érdekelnének.
Teljesen reális játékot és környezetet akarok, azaz, legyen az egész terem olyan mint a snooker bajnokságokon. Tehát kék talaj, közönség stb.
"öregecske"?! ... pedig "csak" 37 éves. Mindenesetre többnek néz ki. Jól elrontotta a közép sárga utáni fehér terelést. El is ment a frame. Ilyen hülyeségeket én szoktam csinálni, bár nem az Irish-on így nem annyira gáz :)
bmw: van egy ismerős, aki olyan 70 éves lehet. Ugyanígy lök. Lehet, hogy ezért gondoltam idősebbnek Mr Harold-ot is. De nem véletlenül emlegettem a 80-as éveket. Tipikusan ilyen volt pl a kanadai Cliff Thorburn is.
nézi vki a közvetítést? Mi van itt? Ez a Harold egy "öregecske" kinézetű és igazi 80-as évek stílusú játékot játszik (ami nem feltétlenül rossz), Milkins meg mintha a "lemegyek a klubba és lökök egy-kettőt, közben nem figyelek a taktikára, inkább jól pofántlanul rámegyek mindenre" játékot nyom. Ez utóbbi egy kicsit olyan szemtelen tacskó érzést kelt bennem, ráadásul nem is szimpatikus. Remélem a "lassú víz" jól elveri! Mindenesetre érdekes!
Ha szerencsénk van, akkor Williams és Matthew végre kilábal ebből a pszeudo állapotából, nagy szüksége lenne rájuk (is) a snookernek. Matthew mindensetre igen biztatóan kezdte a meccset. Go!