Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Szebbiknek külön is, otthon gyengélkedik, remélem olvassa!?
Elvek vannak caterina3 nálunk is...hogy megszegjük őket:)Igyekszünk következetesek lenni, aztán valahogy sosem jön össze, bár a végeredmény nem vészes:)
Anikó: néha tudok egyszerre több dologra is figyelni, de nagyon ritka:)
Ez már fel sem merül mint szempont, mert nagyon nem bírom. Ha bemegyek a férjemhez a munkahelyére, ő is kikapcsolja addig az irodájában, míg ott vagyok, annyira nem bírom. Mondjuk ő is fázott már meg tőle... pedig nem állítja nagyon hidegre.
Igen, be kellett fejeznem egy tanulmányt, amelyet mára vártak. :-(( Pedig nagy kedvem lett volna még csicsikázni, annál is inkább, merthogy iszonyú meleg a lakás, következésképpen aludni éjjel nemigen lehet, és éppen kora reggel pilledne el végre az ember. Valami nagy baj van az időjárásunkkal, mert ez a lakás kellemes hűvös volt még pár éve is... Erősen gondolkodunk valami komolyabb hőszigetelésen (légkondit nem akarunk, nem is bírom).
sziasztok!!mindig lemaradok rólatok!!!mexállott te olyan vagy mint egy szellem,sose látlak!?caterina megint korán kelt!péter te mit dolgozol,hogy ilyenkor már számitógép előtt ülsz és hát...ráérsz itt lenni?:))))
Nekem nagyon határozott elvi fenntartásaim vannak, de nem írom le, mert kritikának tűnhetne, és az meg nincs szándékomban. :-) Eléggé határozott elvek alapján neveljük a kölköket, igyekezve egyfajta meghatározott értékrendet beléjük nevelni (több-kevesebb sikerrel).
Azért írtam amit, mert feltételeztem a leírtak alapján, hogy tisztában vagy vele.
Agitáció volt részemről csupán, szerettem volna rávilágítani, hogy a négy kerék okán talán biztonságosabbnak fogod ítélni az eszközt és változtatsz az álláspontodon:)
Bocsi, h. csak most reagálok erre a régi hozzászólásra, de most próbálom visszaolvasni az elmaradásomat. Az utolsó két kép szerintem Scabiosa, népies nevén ördögszem. (remélem)