Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Azért írtam amit, mert feltételeztem a leírtak alapján, hogy tisztában vagy vele.
Agitáció volt részemről csupán, szerettem volna rávilágítani, hogy a négy kerék okán talán biztonságosabbnak fogod ítélni az eszközt és változtatsz az álláspontodon:)
Bocsi, h. csak most reagálok erre a régi hozzászólásra, de most próbálom visszaolvasni az elmaradásomat. Az utolsó két kép szerintem Scabiosa, népies nevén ördögszem. (remélem)
Hát......bennt én kapok egészen picitől, az egészen nagyig megőrzésre!! Az egészpici nagyinál üvölt, nálam édesen gügyös, a nagy pedig ül, és rajzolgat, miután elárasztom papírral, és tollal:))))))))))))
Érdekes, ma a budaőrsi kertünkben (mert nekünk kettő van:-))), ahol magam vagyok a nagy csendben és a gondolataim csak úgy özönlenek, azon gondolkoztam, hogy miként lehetne maradandóbban megörökíteni és megismertetni egymással a kertjeinket és magunkat. És ez a gondolat nem csak a tieddel találkozott, hanem ma a szokásosnál sokkal több kert került a képernyőre, valamiképpen kinyilvánítandó ezt a vágyat sokak részéről. Visszatérve a magam gondolatára, még csiszolgatom, de már van egy ötletem.
Én csináltam egy olyan topicot Firenzéről, ami eléggé eltér a topicok természetéről, mert hat hét alatt hat napban "bejártuk Firenzét", és azzal le lett zárva a topic, mert nem akartam, hogy a feledés homályába kerüljenek a dolgok a sok egyéb hsz-től. Na, valami effélére gondoltam most is, hogy aki benne van, az kapna egy hetet, amikor elmeséli és képekkel illusztrálja hogyan, miért és mennyire lett kertész, de a kertészkedés mellé szőve megismerhetnénk jobban az illetőt. Mondjuk már a címet is kigondoltam:-) "kert, amit mi alkottunk", vagy valami efféle. És ez a gondolat pont azért a mostanában zajló "vita" miatt jutott az eszembe, hogy angol, vagy mediterán vagy csak úgy eyszerűen kert...:-) És itt elmondhatnánk, hogy miért is pont olyan a kertünk, amilyen, meg hogy mi másra vágynánk... Szóval gondolkozzatok rajta, és ha tetszik néhányatoknak az ötlet, akkor belevághatnánk:-)))
Na, szóval csupa ifjúság gyűlt itt össze:)) Ha én el tudok jutni oda valahogyan-ami kicsit kétséges- lehet róla szó!! Max Pestiek összeállunk, és megyünk egybe:))!!