Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Mondtam már a többieknek is.Ha ilyen témában kell segítség keressetek nyugodtan, fotózásról többet tudok beszélni, mint a virágokról, bár ez utóbbi témában is igyekszem kikupálódni és a szebbik szerint nem reménytelenül:)
Köszi! :-) Szeretnék valami komolyabb gépet, de eléggé a lista vége felé van sajnos... :-(( Ma már egész elfogadható gépet lehet venni kb. annyiért, amennyi ez volt. :-(
normális fülész?4 órát vártunk egy hallásvizsgálatra a korházban,holott csak 4 en voltak előtünkmás:.képen:dominik eteti a halakat.itt ül ahol én most fórumozok:))
Már nincs, de azzal kezdődött a rémálom. Mastoiditisem és emiatt mastoidectomiám volt.
A gyereket sürgősen vidd el egy megbízható, normális fülészhez!! Nagyon nagy baj lehet belőle! Azonfelül, hogy megsüketülhet (ez még a "kisebbik" baj), a gyulladás ráhúzódhat a belső fülre, az agyhártyára, az agyi verőérre stb. Most rémítgetlek, de ezt muszáj komolyan venni. A komoly fülészt úgy értem, hogy nekem az sztk-ban elszúrták.
A mandulaműtét, én is úgy olvastam, kisgyereknél megoldhatja a gondot.
Ha kell, tudok fülészt ajánlani privátban, de pesti.
középfülgyulladásod van?az én zsoltikámnak is hónapok óta visszajön.amint megfázik ráhúzódik a fülére és nem hall szinte semmit.azt mondták szedessük ki az orrmanduláját.
Szerintem ez teljesen normális gondolat! :-))) A minap én is épp azon gondolkodtam, hogy abból a pénzből lassan kitelne a klinkerburkolat (egy része) a házra, ami az utóbbi két hónapban hónapban orvosra-gyógyszerre stb. ment. :-((( S mindez azért, mert tehetetlen, hozzá nem értő személyek vannak a szakorvosi rendelőintézetben (főorvosi státusban!), akik egy egyszerű középfülgyulladással sem boldogulnak, s gyártanak belőle nagyobb bajt... A kórházi főorvos, aki operált, megmondta, azért fejlődött ki az egész probléma, ami miatt műteni kellett, mert az sztk-ban nem végezték el a paracentézist időben. :-( S én még többször rá is kérdeztem anno, hogy biztos, hogy nem vágják fel?!
Ilyen melegben sajnos viszonylag könnyű fel- és megfázni. A hétvégén nekem megfázni sikerült, mivel elkövettem azt a "könnyelműséget", hogy nyári ruhában mentem vásárolni, pedig pulcsi kellett volna, olyan hideg volt az üzletben (légkondi). Estére szépen be is lázasodtam, ahogy kell. :-(( Persze ehhez az is hozzájárulhatott, hogy még nem vagyok igazán "felturbózva" a műtét után. :-)
szertnénk elmenni horvátországba idén szeptemberben.dubrovnikban,és porecban voltunk már.van valakinek más helyről tapasztalata,hol vannak még nagyon szép helyek?esetlek képpel?