Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
normális fülész?4 órát vártunk egy hallásvizsgálatra a korházban,holott csak 4 en voltak előtünkmás:.képen:dominik eteti a halakat.itt ül ahol én most fórumozok:))
Már nincs, de azzal kezdődött a rémálom. Mastoiditisem és emiatt mastoidectomiám volt.
A gyereket sürgősen vidd el egy megbízható, normális fülészhez!! Nagyon nagy baj lehet belőle! Azonfelül, hogy megsüketülhet (ez még a "kisebbik" baj), a gyulladás ráhúzódhat a belső fülre, az agyhártyára, az agyi verőérre stb. Most rémítgetlek, de ezt muszáj komolyan venni. A komoly fülészt úgy értem, hogy nekem az sztk-ban elszúrták.
A mandulaműtét, én is úgy olvastam, kisgyereknél megoldhatja a gondot.
Ha kell, tudok fülészt ajánlani privátban, de pesti.
középfülgyulladásod van?az én zsoltikámnak is hónapok óta visszajön.amint megfázik ráhúzódik a fülére és nem hall szinte semmit.azt mondták szedessük ki az orrmanduláját.
Szerintem ez teljesen normális gondolat! :-))) A minap én is épp azon gondolkodtam, hogy abból a pénzből lassan kitelne a klinkerburkolat (egy része) a házra, ami az utóbbi két hónapban hónapban orvosra-gyógyszerre stb. ment. :-((( S mindez azért, mert tehetetlen, hozzá nem értő személyek vannak a szakorvosi rendelőintézetben (főorvosi státusban!), akik egy egyszerű középfülgyulladással sem boldogulnak, s gyártanak belőle nagyobb bajt... A kórházi főorvos, aki operált, megmondta, azért fejlődött ki az egész probléma, ami miatt műteni kellett, mert az sztk-ban nem végezték el a paracentézist időben. :-( S én még többször rá is kérdeztem anno, hogy biztos, hogy nem vágják fel?!
Ilyen melegben sajnos viszonylag könnyű fel- és megfázni. A hétvégén nekem megfázni sikerült, mivel elkövettem azt a "könnyelműséget", hogy nyári ruhában mentem vásárolni, pedig pulcsi kellett volna, olyan hideg volt az üzletben (légkondi). Estére szépen be is lázasodtam, ahogy kell. :-(( Persze ehhez az is hozzájárulhatott, hogy még nem vagyok igazán "felturbózva" a műtét után. :-)
szertnénk elmenni horvátországba idén szeptemberben.dubrovnikban,és porecban voltunk már.van valakinek más helyről tapasztalata,hol vannak még nagyon szép helyek?esetlek képpel?
Szebbiknek külön is, otthon gyengélkedik, remélem olvassa!?
Elvek vannak caterina3 nálunk is...hogy megszegjük őket:)Igyekszünk következetesek lenni, aztán valahogy sosem jön össze, bár a végeredmény nem vészes:)
Anikó: néha tudok egyszerre több dologra is figyelni, de nagyon ritka:)
Ez már fel sem merül mint szempont, mert nagyon nem bírom. Ha bemegyek a férjemhez a munkahelyére, ő is kikapcsolja addig az irodájában, míg ott vagyok, annyira nem bírom. Mondjuk ő is fázott már meg tőle... pedig nem állítja nagyon hidegre.
Igen, be kellett fejeznem egy tanulmányt, amelyet mára vártak. :-(( Pedig nagy kedvem lett volna még csicsikázni, annál is inkább, merthogy iszonyú meleg a lakás, következésképpen aludni éjjel nemigen lehet, és éppen kora reggel pilledne el végre az ember. Valami nagy baj van az időjárásunkkal, mert ez a lakás kellemes hűvös volt még pár éve is... Erősen gondolkodunk valami komolyabb hőszigetelésen (légkondit nem akarunk, nem is bírom).
sziasztok!!mindig lemaradok rólatok!!!mexállott te olyan vagy mint egy szellem,sose látlak!?caterina megint korán kelt!péter te mit dolgozol,hogy ilyenkor már számitógép előtt ülsz és hát...ráérsz itt lenni?:))))
Nekem nagyon határozott elvi fenntartásaim vannak, de nem írom le, mert kritikának tűnhetne, és az meg nincs szándékomban. :-) Eléggé határozott elvek alapján neveljük a kölköket, igyekezve egyfajta meghatározott értékrendet beléjük nevelni (több-kevesebb sikerrel).