Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Az orvos amúgy nagyon elégedett, szerinte szépen gyógyul. Legalább valaki elégedett is. :-) Azt mondta, ne legyek türelmetlen, mert ez egy nagy seb (a csontot vésték), annak be kell gyógyulni. Mindenesetre már legalább kinőtt a hajam valamennyire a műtét helyén! :-)
Lehet, az a baj, hogy megfáztam a hétvégén, és be is lázasodtam, elég vacakul érzem magam, de ez már nem (feltétlenül) függ össze az alapdologgal. No meg nagyon meleg is van, 29 fok van a lakásban. Alig várom már, hogy vége legyen a sulinak, és kiköltözzünk végre a telekre! Ott a jó hűvös házikónk! :-)
Lisztharmatról és fektefoltosságról ne is essék szó -- az idén tavasz óta egyfolytában ellenük küzdök... :-((
Kicsit, hm? Ideje lenne mar teljesen jol lenni. Orvos mit mond? Normallis ez az iram?
Nalunk is volt eso ejjel - kellett, mert a fuvet nem szeretem locsolni, pedig az is szaradt mar. Ahogy felszaradt az eso a levelekrol, permeteztem. Kezdodik a harc a lisztharmat ellen es a fekete folt ellen.
Mondtam már a többieknek is.Ha ilyen témában kell segítség keressetek nyugodtan, fotózásról többet tudok beszélni, mint a virágokról, bár ez utóbbi témában is igyekszem kikupálódni és a szebbik szerint nem reménytelenül:)
Köszi! :-) Szeretnék valami komolyabb gépet, de eléggé a lista vége felé van sajnos... :-(( Ma már egész elfogadható gépet lehet venni kb. annyiért, amennyi ez volt. :-(