Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Azért tehát higgy nekem, édes, amíg virágos dísszel ékes korod legzöldebb ága hajt, szakítsd, szakítsd hát ifjúságod: mert a vénség, mint e virágot, szépséged úgy szakítja majd
Gondolatiságában nagyon hasonlít Lorenzo il Magnifico soraihoz:
Quant' é bella giovinezza, Che si fiqe tuttavia! Chi vuol esser lieto, sia: Di doman non c' é certezza.
Nézzük meg, édes, hogy a rózsa, amely ma reggel kinyitotta bíbor kelyhét a nap felé, vajon a bíbor ruha ráncát s színedhez hasonló zománcát ma estig megtartotta-é.
Ó, jaj! Elég pár röpke óra, s lásd, édes, már hullatja sorra gyönyörűséges szirmait! Ó, jaj! A természet kegyetlen, hogy nem tart tovább egy kehely sem, mint pirkadattól estelig!
Azért tehát higgy nekem, édes, amíg virágos dísszel ékes korod legzöldebb ága hajt, szakítsd, szakítsd hát ifjúságod: mert a vénség, mint e virágot, szépséged úgy szakítja majd
Azért ne legyél frusztrált ettől! :-))) Nekem sem ment könnyen a dolog... Én összevesztem a Szőregi Áfésznál az illetékes hölggyel emiatt, mert az időbeni rendelés ellenére sem akarta küldeni. És a legfőbb főnökkel beszéltem, csak így kaptam meg. Rendeld meg most, és akkor kell hogy legyen!
nagyon klassz lett!:)jah és neked is van édened amit ráfuttathatsz..meg katerinának is.csak nekem nem küldték!bezzeg fehéret azt kaptam,mikor rózsaszint rendeltem!
Sziasztok! Képzeljétek befejezte a párom az egysoros pergolát! ... ja és a lugas is készül, annak már állnak az oszlopok, de a fa még hiányzik a tetejéről. :o))