Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Aranyos vagy, de azért ez annak igen gyenge lenne... Csak azért írtam oda, mert szerintem a magyar műfordítás nem tükrözi tökéletesen az eredeti gondolatot.
Régen próbálkoztam vele, de azzal elég sokat kell molyolni. :-)
ZsuR, az 511-es hozzászólás alsó képén kék Scabiosa (ördögszem van, de egy későbbi képen pedig Cleome (Kleopátra tűje), ami szerintem egynyári. Nagyon jó kis virág a Scabiosa, azért, mert kék, másodszor azért, mert kék, harmadszor azért mert nagyon hosszú ideig virágzik, és nekem még nincs.
Skacok, felgyújtottam a kertet. Mikor vasárnap este kimentem a hátsó kertbe, láttam az almafán egy hernyófészket. Becsuktam a szemem. Nyugalom, most nincs erre időd, majd holnap. Ma megyek ki a kertbe, öt hernyófészek van az almafán, és a cseresznyefán is egy. Ennek fele sem tréfa, a mosogatás és a büdös zokni várhat, elő a metszőollót, hernyók nyissz, meglocsoltam őket jó bőven grill alágyújtó folyadékkal, aztán a gyufa.... Hát, egy kicsit túl közel raktam a tüzet az almafához, néhány ágon garantáltan nem lesz többet hernyó, lehet, hogy még levél sem. No, nem baj, elégettem egy nagy kupac száraz ágat, és fél vödör csigát is meggrilleztem.