kkdia: Általában linkelve van a mesh, ha nincs a fájlhoz csatolva, figyelni kell, ott van-e. Nekem egy teljes reinstallba és minden letöltésem újraletöltésével sikerült kiküszöbölni a gondot, mert sok ilyenem volt (nyuszifejem haj helyett).
csudi: nekem alfolderekben van és minden működik... azt olvastam, hogy az Éjszakák óta lehet. Ha nem vagy biztos hogy működne, csinálj egy backupot a mentésekből és próbáld ki úgy. A Clean Installerrel lehet folderekkel játszani pl.
Aragorn83: nekem mondod :( sajna nem bírná a memória a gépemben ha feltenném a többit is :(
hát látod azt nem.azt is azon az oldalon találom meg?és azt ugyanúgy a download mappába kell rakni?Remélem ez a megoldás. azért erősíts meg hogy oda kell-e rakni.
csudi: az Éjszakák óta lehet alfolderekbe rakni a letöltéseket, nekem is úgy van és minden működik (én típus alapján sorolom be, de más is lehet), egyedül néhány hacket (pl. noautonomousguitarplaying és hasonlók, ami nem object) nem szabad, tudtommal.
kkdia: a mesh-t is letöltötted? Bár általában h anem, nyuszifejet lehet látni, de lehet h az újabb kiegeknél (én a Kedvenceknél tartok se Évszakok se Jó Utat) ezt csinálja...
köszi a segítséget, letöltöttem jó pár frizurát.De nem tudod hogy miért jelenik meg belőlük csak kevés? Arra gondolok hogy nem tölti be a hajat hanem kopaszon mutatja,de volt már ilyen a ruháknál is.A fájlal van a hiba?Jártál már így?köszi
Sziasztok.Létezik olyan hogy frizurákat töltök le valahonnan és azokat használhatom a játékba, úgy mint a ruhákat?Tudtok ilyen oldalt,vagy ahol egész jó cuccokat lehet találni?Előre is kösz.
És ha ezt a verziót feltolom, akkor nem roppan bele a magyar nyelvű alapjáték és az eddig felpakolt nyolc bővítés? Mert ha nem, akkor köszi, már szedem is lefelé!
Az a gáz, hogy a gyerekem miatt a magyar verziót telepítettem, a publikus (külföldi) torrentkeresőkön pedig csak az eredeti angol verzió van fent, azzal meg csak nem írnám felül az egészet -- könnyen előfordulhat, hogy nem is lehetne.
Ez talan azert van, mert a bongeszodet ugy allitottad be, hogy le vannak tiltva a cookie-t. Akkor meg a kuldo szerver nem tud teged azonositani. Nezd meg a bongeszobeallitasaidat, es engedd a cookie-kat, amig letoltod ezt a progit, utana allitsd vissza, ha gondolod. Bar, fura, hogy index forumozni tudsz, es nincs cookie-d.
A Sims cuccok két részből állnak, az egyik a mesh - ez a 3d-s alapformája az adott ruhának - és a textúrából - ez a színe, mintája. A játék a legtöbbször egy *.package fájlba rakja az egészet, de nem ritka, hogy külön *.package legyen. A hiányzó (orphan) file-részeket asszem a Download Organiser nevű proggi segít megtalálni (a modthesims2.com-ról, Delphy csinálta)
A programon való átfuttatás után -> ha elmegyek pl vásárolni egy lánnyal ruhát a játékban felkínálja a rucit megvételre,(ekkor látni lehet) de amikor rákattintok hogy lássam ugye a csajszin, nem mutat semmit,( a csajnak csak a fejét látom) és nem tudom megvenni, hordani.
Miért? Miért? Miért?
Mit csináljak hogy újra használhassam a letöltött ruhákat?