Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Igen, ebbe a cioóbe én is majdnem beleléptem (mert ugye nagyon csábító a nagy terület...), árulták a szomszéd telket, és kitaláltam, hogy vegyük meg. (A mienk 1000 nm körül van.) Még szerencse, hogy a férjem visszarángat időnként a földre. Egy "picit" sok lenne, mikor iskolaidőben csak hétvégeken járunk ki, 2000 nm...
Az akkor úgy még nagyjából tartható helyzetnek tűnik, már persze ha el tudod fogadni, hogy egy teljes állásnyi idődet kitölti csupán a kert. Bár ha ennyi munkát ad, akkor lehet, hogy túl munkaigényest terveztetek. Persze most már vélhetően késő, de érdemes előre, tervezéskor átgondolni, mennyi időt tud rászánni az ember, és olyat tervezni. Persze szerintem bizonyos fokig mindenki elszakad a realitástól -- picit mi is.
én is imádom!a szomszéd néni mindig azt mondja -anikó maga megint kinn van a kertben?-hát igen,mert mindig találok valamit.ha mást nem is,végignézem,hogy melyik fog legközelebb virágozni...