Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
én is imádom!a szomszéd néni mindig azt mondja -anikó maga megint kinn van a kertben?-hát igen,mert mindig találok valamit.ha mást nem is,végignézem,hogy melyik fog legközelebb virágozni...
Azt hiszem, egy keveset talán már dolgoztam a kertemért életemben... Talán... :-))) Ennek ellenére én szeretem... Sőt, mondhatni jutalom a nap végén, a jól végzett munka után, ha a kertben bíbelődhetek. :-)
nem lehet teljes csőd!láttuk ám azokat a képeket!ha néhány növénnyel nincs szerencséd,lehet,hogy egyszerűen csak nema mi klimánkra való,vagy más talajt szeret/pl rodi/.
Tény, hogy mondjuk az sem jó, ha felbillen a kertben a színek egyensúlya, szóval ha túl sok a vörös például. Az egyik régi kertészkönyv ír valami olyasmit, hogy óvakodjunk a túl sok vöröstől, mert marsbeli táj lesz a kertünkből. :-) Van benne valami...