Keresés

Részletes keresés

vlevi Creative Commons License 2007.08.13 0 0 553
A kocsid órája akár 10%-ot is csalhat, felfelé, valószínűleg szándékosan. Viszont a kilométeróra nagyjából 1% pontossággal mutatja a megtett távolságot.
Autópályán egyszer mérd le, hogy a táblán jelzett 20km-t mennyi idő alatt teszel meg óra szerint 160-al. Ha 7:30, akkor pontos az órád, de inkább 8 perc lesz az.
Előzmény: snowboy1 (552)
snowboy1 Creative Commons License 2007.08.13 0 0 552

Sziasztok.

Kérdés a profikhoz.

Mennyire lehet hinni a gps sebességmérőjének?

Mert a kocsim 160 mutata a miom meg csak 152 öt, és kicsit kivancsi vagyok ha elkapnak melyik az igaz.

Előre is Köszi

Maximusss Creative Commons License 2007.08.13 0 0 551

A Windows képernyőmről egyszercsak eltüntek az ikonok! Tudjátok, hogy mi történhetett és hogyan tudom visszavarázsolni?

Más:

ajánlom stopword blogját, nagyon izgis dologgal állt elő, nevezetesen az internet lehetőséggel. Nekem egyenlőre nem sikerült, de hát én láma vagyok, nekem idő kell hozzá.

http://stopword.freeblog.hu/

DSG-fun Creative Commons License 2007.08.13 0 0 550
Sziasztok!

Én szintén szeretnék Andreát, ha valakinek van és elküldi, azt nagyon megköszönném. (Esetleg letölthető valahonnan?)

Üdv:
DSG
Előzmény: jenni95 (539)
95xf Creative Commons License 2007.08.12 0 0 549

Engem még jól navigált eddig:),sőt a MyGuide-val ellentétben inkább főúton vitt.

1etlen probléma, hogy tgkra állítva is ugyanarra vinne.Ezt még megkérdem miért,kamionba is használom

Előzmény: 1.EMI (544)
95xf Creative Commons License 2007.08.12 0 0 548

Nemlehet feltenni, a mio nagyonjól le van védve.:(((Bár megoldható:))

Én inkább a teljes EU-s változatot ajánlanám,sporolsz kb 10-t.Valamint csak a teljesben van SLO,külön Kelet+WEU-ban nincs.

Előzmény: Janimano (547)
Janimano Creative Commons License 2007.08.12 0 0 547
Igen, többek között ez a beírás is megkérdőjelezi, hogy át lehet-e rakni a Mio-ra az Igo software-t. Ha igen, akkor érdemes megvenni egy gyárit, nem olyan vészes az ára.
Szerinted fel lehet rakni rá?
Janimano Creative Commons License 2007.08.12 0 0 546
Azért gondoltam, hogy odaadja, mivel én csak a kelet eu-s verzióval venném a Mio-t, a haveromnak meg megvan a nyugat eu is. Ezért lennék kíváncsi rá, hogy elfogadja-e az Igo térképeit.
Előzmény: cumpika (543)
cumpika Creative Commons License 2007.08.12 0 0 545
MIO gyakran és durván félrevezetett!

Erre mondtam, hogy nem valószínű a térképek egyforma frissek lettek volna.

Én ilyen hibákat nem tapasztaltam a Mio-nál.
Mint írtam Igo-s PDA-m volt sokáig.
Most C720 van és az is tökéletes.
1.EMI Creative Commons License 2007.08.12 0 0 544

Részben igazadvan!

Nem érdemes belepiszkálni a szoftverbe, nem megy vele, és ugrik a garancia is!

(gondoltam rá én is, de a szakemberek lebeszéltek)

Másrészt viszont nincs!

Kipróbáltunk két masinát. Adott utvonalon(650 km) az IGO alig hibázott, akkor is elenyészően tévedett, a MIO gyakran és durván félrevezetett!

Lássd a fotót kicsit lejjebb!

Előzmény: cumpika (541)
cumpika Creative Commons License 2007.08.12 0 0 543
Miért kellene, hogy oda adja?
A Mio-ban előre telepitve van.
Előzmény: Janimano (542)
Janimano Creative Commons License 2007.08.12 0 0 542
Bocs, de a hozzászólásokból nekem ez jött le. Igo-s fórumokon nagyon dicsérték az Igo-t.
Más. A MioMap-hoz jók az Igo térképei, vagy nem? A kiterjesztése ugyanaz, bár ez tudom nem jelent semmit. Azért gondoltam rá, mert ugye a MioMap Igo alapú és egy ismerősöm a térképeket oda tudná adni, mivel neki Igo-ja van.
Előzmény: cumpika (541)
cumpika Creative Commons License 2007.08.12 0 0 541
azaz kicsit tévesen navigált. Az Igo-ról ezt még nem hallottam, azt sokkal pontosabbnak ítélik meg.

Ezt eléggé félreértelmezhetted olvasáskor.

A MioMap semmivel sem rosszabb, vagy pontatlanabb a az Igo-nál.
Néha még pontosabb is. Bár ezt nem egyformán frissített térképek esetén nehéz megítélni.
Én másfél évig használtam Igo-t, most C720 van tökéletes.
3500 km-t autózom havonta.

Úgyhogy ne törd a fejed okosságon, felesleges.Nem jársz rosszabbul a Mio-val.
Előzmény: Janimano (540)
Janimano Creative Commons License 2007.08.12 0 0 540
Sziasztok!
A Mio c520 ezt a MioMap programot használja, ami egy Igo alapú software. Olyan kérdésem lenne, hogy ez a program helyett fel lehet-e rakni egy sima Igo software-t, vagy nem?
Ezt csak azért kérdezem, mert itt végigolvastam az összes beírást, és sokan panaszkodtak arra, hogy a software néha másfelé akarta vezetni az illetőt, azaz kicsit tévesen navigált. Az Igo-ról ezt még nem hallottam, azt sokkal pontosabbnak ítélik meg.
Most állok egy c520 vétele előtt és ezért érdekelne, hogy ki lehet-e rajta cserélni a software-t? Van valakinek erről valamilyen tapasztalata?
Előre is köszi a válaszokat.
jenni95 Creative Commons License 2007.08.11 0 0 539
Sziasztok!
Szeretnék kérni én is valakitől egy Andreát a c720-ra
Előre is köszönöm!

gemesbalazs@t-online.hu
1929td Creative Commons License 2007.08.10 0 0 538
Sziasztok!

Tudna valaki küldeni nekem egy Andreát?
n.norber.t@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Norbi
pgyula Creative Commons License 2007.08.10 0 0 537

Sziasztok! 

1 hónapja vettem egy 720-as és eddig elég jó.  Ami kissé zavar az útvonal tervezésnél az az, hogy ha nem azt az utat akarom használni amit ő ajánl, akkor elég macerás eltéríteni.

pl.  ha el akarok menni A-ből B-be C-n keresztül, de ő az A-ból B-be jutáshoz a D-n keresztüli utat ajánlja, akkor csak úgy tudom a saját választásomra kényszeríteni, ha C-ben kiválasztok egy címet (ez általában a városközpont, de én ugye nem akarok a városközpontba menni, csak el akarok menni C mellett.  Ilyenkor azt tudom csinálni, hogy az újratervezés után kiválasztok egy pontot C mellett, törlöm a C központjának címét és újraterveztetek (persze megadhatnám a C melletti GPS kordinátákat is ha tudnám -mert ilyenkor ő is azt teszi be-, de ki tudja ezt).  Szal tudtok-e olyan lehetőséget, hogy pl. útszámot lehet megadni valahol (én nem találtam ilyet a leírásban.  

Köszi!!

jocooo3 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 536

Szasz!

Ha már máskép nem megy, akkor klikk  MISO MAP-ra addig kisegít.

http://www.szabomihaly.hu/_topic/greece/

Pöpec :-)

Előzmény: Bellezza (535)
Bellezza Creative Commons License 2007.08.08 0 0 535

Szia!

Nekem is Kelet-Európa van gyárilag Görögo-gal együtt, csak nekem a görög szigetek - jelen esetben Korfu - iszonyat hiányos. A bajom, hogy nem találok semmi használható Korfu térképet, vasárnap indulok, úgyhogy most izgulhatok a térkép miatt...

Előzmény: vlevi (515)
1.EMI Creative Commons License 2007.08.06 0 0 534

Ilyen apróságokon már nem akadok ki!

Nálam gyakori, hogy jobbra jelez kanyart, be is mondja, hogy a következő lehetőségnél fordulj jobbra, de látom a térképen balra halad a tervezett útirány.

Körforgalom helyett kereszteződés van és fordítva..... stb

De az, hogy a céltól három utcányira fogja magát és balkanyarral elvisz 80 km-t,  onnan hoz vissza kerülőúton, precízen a megadott címre, az kurvára idegesít!

De néha nemes egyszerűséggel túltervez,vagy annyira intelligens, hogy mivel hamarabb értem el a célom, gondolta van még egy kis idő a város, vagy a környék megnézésre.

túltervezve
vlevi Creative Commons License 2007.08.06 0 0 533
Hát ez tényleg eléggé mellément. Egyik srácnak a GPS-e (nem MIO, valami más) Bánrévénél nem volt hajlandó átmenni a határon, mert szerinte ott nincs út.
Ami engem legjobban bosszant ebben a GPS-ezésben az az, hogy ha a városon belül a főútban van egy balkanyar, akkor rendre eljátsza (gazdaságos módban), hogy előtte levisz a főútról, be a susnyásba, aztán a főúton lévő kanyar után visszavisz a főútra. Ezt már többször eljátszotta velem. Ha nincs szerencséd, és nem ismered a környéket (márpedig ha ismered, nem kell a GPS), szóval ismeretlen helyen jól megszopat, ha a forgalomtól nem tudsz visszajönni a főútra.
A "gyors" módot meg nem szívesen használom, mert aszerint ha 20km-el hosszabb egy egyszámjegyű úton egy útvonal, akkor is arra visz, mert szerinte az annyival gyorsabb, mint a 20km-el rövidebb, kétszámjegyű.
Világot látni viszont egyértelműen jó a "rövid" mód, olyan szép eldugott helyekre visz be, hogy csak na.
Előzmény: 1.EMI (532)
1.EMI Creative Commons License 2007.08.06 0 0 532

Ezt szeretném én is tudni!

A-ból szerettem volna eljutni B-be, amint ez a fotón is látszik (Zöld nyil a start, piros zászló a célpont) de az alig 50 km-t kissé túltervezte az 520-as.

Közbenső álomás nincs, hiszen azt fehér zászló jelezné.

Találkozott már ilyennel valaki?

bogabi72 Creative Commons License 2007.08.06 0 0 531
Bocsika, de mit kell itt látni?
Előzmény: 1.EMI (528)
jani0625 Creative Commons License 2007.08.06 0 0 530
hát ez hogy sikerült?
Előzmény: 1.EMI (528)
snowboy1 Creative Commons License 2007.08.06 0 0 529

Hello Mindenkinek

C520  hosszu teszt. olaszorszag , horvatorszag. Olaszban semmi gaz, horvatba zadarig minden oke. haza fele zadarbol rövid út autopalya elkerüléssel 2 oras erdei kocsikazas lett letenye elött, de amugy minden oke volt.

Üdv

1.EMI Creative Commons License 2007.08.06 0 0 528
Nemhiszem hogy kéne kommentár, de ha mégis, szívesen leírom!A legrövidebb út!
DSG-fun Creative Commons License 2007.08.06 0 0 527
Helló!

Én is beszereztem egy 720-ast. Tudna nekem valaki egy Andreát küldeni?
Előre is köszönöm:

DSG
Előzmény: Harryx (519)
Maximusss Creative Commons License 2007.08.06 0 0 526

Sziasztok! Én egy jó pár hónapig Igo-t használtam egy pda-n, majd miután ellopták :-( vettem a c520-st, amit nagyon megszerettem, főleg azok után, hogy videót is lehet lejátszani vele stb. Egy valamit viszont nagyon hiányolok a miomap-ból, ami az Igo-n meg volt, mégpedig, hogy valamilyen pontot, vagy pontokat, mint egy palatáblán színes jelölőtűkkel be lehetett jelölni és ezek az előzményekben is szerepeltek. Több ilyen "jelőlőtűt" is be lehetett "szúrni" a térképbe, amiknek más-más színük is volt, törölni is lehetett őket természetesen.

Zozee az Isten Creative Commons License 2007.08.05 0 0 525
Sajnos nálam ugyanez van majdnem ugyan annyi mint amit írtál. 2 óránál többet nálam sem bír ki bármit csinálok. Ha megtudsz vmit szólj lécci ezzel kapcsolatban. Köszi.
Előzmény: jocooo3 (524)
jocooo3 Creative Commons License 2007.08.05 0 0 524
Szasz Zozze!

Hosszú úton leproszáltam az akksit takarékos módban és pontosan 2 ó 6 percet bírt egyhuzamban, ez valóban messze elmarad a tűréshatártól a 4 órás gyári paramétertől. Ja és ennek időtartamának 80%-át autópályán töltöttem ahol ugye ha nem léped túl a sebességet akkor persze nem szövegel és még el sem értem célom.

Szerintem ez így nem korrekt legalább is az akksija.

Pedig az első általános töltési utasításokat betartottam. 

Aszth utánajárok én ennek.

Előzmény: Zozee az Isten (506)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!