Ha a cikk konkrétan a jegyfajtákról íródna, asszem esélyesek volnának még néhányan. De ha a jegyek felhasználásáról és fel nem használásáról is szó esne, vagy alapvetően arról esne szó, akkor vélhetőleg száguldó riporterünk írná a cikket, Indó Gergely álnéven...
Tudod, ízlések és pofonok különböznek, a vasút szeretete mindenkinél másképp nyilvánul meg.
Jómagam például nem szoktam szimulátorozni. Most csapkodjam itt az asztalt, hogy minek a lapba a szimulátor?? Amikor pontosan tudom, hogy más meg ezt szereti?
Ha már ugyanolyan hülyék vagyunk (vonatbuzulás), legalább egymás őrületét próbáljuk tiszteletben tartani!!!
Szombat délután a Pólus Teszkó felőli nagy újságosánál 7 darabot számoltam. Frankó helyre volt kirakva, pont szemmagasságban és a stand közepén! :-)) De az MK -nál is minden bizonnyal hozzájuthatsz még. :-)
Keleti metrónál a Relay-ban kaptam, nagyon jó az újság! Tartalmas, szó van benne gépészetről, menetrendről, de hiányolom belőle pl. a menetjegyfajták bemutatását. Megérne egy cikket a téma?
Akkor SZVSZ itt harapjuk el a történetet, ezután a beírás után szó ne essék róla. Az érintettek elmondták amit akartak (praktikusan semmit), a találgatásoknak ezután helye nincs, a személyes együttérzéseket meg emailben is lehet rendezni.
Miért kéne kimoderálni? Titok, hogy már nem vagy az újságnál? Nem. Ki-ki elmondta a véleményét a dologról. A topic az Indóház nevű újságot tárgyalja. Ez a momentum is hozzá tartozik az újság életéhez.
Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy nem olvashatom az írásaidat. De ez meg az én problémám. :-(
Fel a fejjel Endre és hiszem, hogy fogom még valahol olvasni gyönyörű útleírásaidat!
Kérem a moderátort, hogy szedje ki az összes tárgyban született hozzászólást. Tényleg nem rátok tartozik. Elnézést, hogy ezzel zaklattalak benneteket, továbbra is olvassátok az Indóházat, meg azért néha nézzetek el a www.trains.hu -ra is.
Nem akarok kívűlállóként beleszólni, de ez szerintem magányügy. Sem a fórum látógatói sem az olvasók nem igénylik ezt. Ha vitás szituáció alakult ki köztetek, akkor európai emberként biztos meg tudjátok oldani, ha nem most, majd az indulatok csitultával. Mindenesetre nem szabad hagyni, hogy ez bármiféle negatív hozadékkal járjon az újság további életére nézve.
Mindennek van ok és okozati összefüggése. Az okozatát tudjuk, de az okát nem, így elég egyoldalú ez a részedről. Az, meg, hogy mi történt közöttetek, nem ránk tartozik, magán ügy, csak egymásnak tartoztok elszámolással. Akkor sem voltunk ott, amikor az újsághoz kerültél.
Csak úgy poénból nem szoktak üvölteni az emberek, legalább is poénból csak úgy én nem szoktam, azt tényleg nagyon ki kell érdemelni, így ezt kár volt neked beírni...
Nem rossz, nem rossz, de kicsit még talán korai. Később már be lehet nyomni a médiának, hogy "nagy összeveszés", "nagy kibékülés", és ötvenezer példány máris garantálva. :)