Keresés

Részletes keresés

-Tamas- Creative Commons License 2002.05.21 0 0 1619
Hi!

Jaja, 7végén elkezdik (értsd: szombat este)...
Aki nem látta volna annak csak annyit, hogy kiköpött Hasznos Holmik, csak más a körítés hozzá :) /bár megvallom nekem a Hasznos Holmik filmben nem igazán jött be, pedig ott van Ed Harris, Max von Sydow, no meg Bonnie Bedelia ('Salem's Lot) is!/

Előzmény: zsanna (1618)
zsanna Creative Commons License 2002.05.20 0 0 1618
A hét végén megint adják "Az évszázad vihará"-t, asszem az RTL Klubon.
Dohi Creative Commons License 2002.05.19 0 0 1617
hali!

a dead zone sorozatot asszem junius 16-an kezdik nyomni amerikaban. az official site cime http://www.usanetwork.com/series/deadzonenet/

Előzmény: Gabriel.jr (1613)
Gabriel.jr Creative Commons License 2002.05.18 0 0 1615
Ha a net-en rendelem meg a konyveket, vajon akkor is el a Kettot fizet harmat vihet akcio? A web-oldalukon nem irnak errol az akciorol.
Előzmény: Törölt nick (1611)
Gabriel.jr Creative Commons License 2002.05.18 0 0 1614
Ja... Most nezem hogy nem Holtsav, hanem A Holtsav :).
Előzmény: Gabriel.jr (1613)
Gabriel.jr Creative Commons License 2002.05.18 0 0 1613
Az Allamokban az a 25-os csatornan - USA ch - most reklamaznak egy FILMSOROZAT, ami SK egyik muve alapjan keszult. A cime ha jol emlekszem: The Dead. Ahogy neztem az elozetest, a Holtsav az alapmu. Ugyanaz az alapszitu' a filmben mint a regenyben. Nagy a szerelem. Balaset. Filmszakadas. Ebredes. Fogd meg a kezem megmondom ki vagy.
Nem tudom hogy adjak-e mar, vagy csak most kezdik vetiteni. Ma este jobban megnezem.
A Holtsavnak mi az eredeti cime?
Gabriel.jr Creative Commons License 2002.05.18 0 0 1612
Azta...
Eddig nem volt honvagyam, de most sajnalom hogy nem vagyok otthon :(. Arrrggghhh... biztos vennek egy par "meter" konyvet en is - lerabolnam a fantasy-s es a thriller-es polcot.
Jut eszembe... Az Alexandranak van web oldala, ugye? Persze hogy van. No, akkor szetnezek es leadom a megrendelest a csaladnak :).
Előzmény: Törölt nick (1611)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.05.18 0 0 1609
Ma nem jön álom a szemedre......mi juthatna ilyenkor az eszedbe.....:DD
pfuj.
Előzmény: Törölt nick (1607)
Dohi Creative Commons License 2002.05.17 0 0 1608
hali!

udv itt! :)

kotozkodes ON
nem jon szememre alom a magyar cim :)
kotozkodes OFF

Előzmény: Törölt nick (1607)
Dohi Creative Commons License 2002.05.13 0 0 1606
hali!

en is szeretnem irok szerint kulon rendezgetni a konyveimet, de sajna ahany konyv, annyi meret, igy csak kingnek es koontz-nak tudok kulon polcot szentelni (a szukits altal kiadott koontz-ok igy is kilognak) :(

Előzmény: Gabriel.jr (1605)
Gabriel.jr Creative Commons License 2002.05.13 0 0 1605
Ahoy,

Van egy fantasy polcom, egy horror es thriller polcom, valmint egy vegyes polcom, aminek hatso soraban vannak eldugva azok a konyvek is, amelyeket meg ifjukori, hogy ugymondjam felresikerult (be)vasarlasaim soran kerultek hozzam. De mivel tulsagosan szeretem a konyveket mintsem kidobjam oket, inkabb elrejtettem oket a kivancsi tekintetek elol - hogy ne kelljen pironkodnom :).
A rendszerezes egyertelmuen szerzo es megjelenes balrol-jobbra szep sorban. Sajnos a helyszuke miatt kenytelen vagyok mar lapjara fektetve is pakolni nehany konyvet. Becsusztatva a polcok es az elere allitott konyvek koze.
Ha idom majd engedi - ev vege - spontan modon felkeresem regnemlatott unokatestveremet - akinek egesz veletlenul butorasztalos muhelye van -, es megkerdezem hogy 's mint van :).
Ja, en konyvtamasznak kedvenc boraimat hasznalom - elsosorban Tokaji borok :).

Előzmény: TnS (1575)
Dohi Creative Commons License 2002.05.12 0 0 1604
hali!

az eotd szerintem is fantasy, vagy mese, vagy ahogy tetszik, de csuuuuuuuucs! en viszont igazan a green mile-nal ereztem azt, hogy nem king, de rohadt jo :)

Előzmény: Gitárosfiú (1603)
Gitárosfiú Creative Commons License 2002.05.12 0 0 1603
Válaszolva a téma kérdésére, igazán nehéz választani. A Tűzgyújtó és a Ragyogás így is kiemelkedik a többi közűl.

Az Az is nagyon tetszett, bár a vége kicsit elvont volt.Tulajdonképpen most az összes könyvét fel tudnám sorolni, mert mindegyik nagyon jó, azonban van egy olyan, ami tényleg más mint a többi:
A sárkány szeme. Nem tudom, olvastátok-e, de gondolom igen. Jó volt, de valahogy nem valott
Kingre. egész meglepődtem, hogy ilyet is írt.
Kicsit fantasy jellegű volt szerintem.
Írjátok meg erről véleményeteket!

-boneheaD- Creative Commons License 2002.05.12 0 0 1602
Igen, én is úgy tudom hogy az az előzmény.
Előzmény: Dohi (1601)
Dohi Creative Commons License 2002.05.12 0 0 1601
hali!

bone: termeszetesen az elso eloadasra vettem jegyet :)

es most kicsit ON, bocsi ;)

a legendakban megjelent eluria noverkei (little sisters of eluria) ugye a setet torony elozmenye, szoval meg a harcos elotti esemenyekbol mesel el egy keveset??? az elso 3 kotetet olvastam, van meg a 4., meg vmelyik kisregeny az atlantisbol, meg ugye ez...

Előzmény: -boneheaD- (1600)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.05.11 0 0 1600
Az pech, deazért gondolom megnézed :))
Előzmény: Dohi (1599)
Dohi Creative Commons License 2002.05.11 0 0 1599
hali!

iffy: ha irogepes, akkor elvileg europas - ld. skhq! ;) sk gyulest meg miert pont en rendezzek? :) a vastagsag meg nem feltetlenul problema, a koontz konyveim kozul egyiknek sincs megtorve a gerince, kiveve azt a 2-t, amit egyszerkolcsibe adtam :-////////

bone: sajna itt, videken csak delutantol adjak, raadasul szinkronosan :((((((

-boneheaD- Creative Commons License 2002.05.10 0 0 1598
Oké, csak furcsállottam, fátylat rá.

Nagyon off, de nemtom kihagyni:
mentek jövő héten az éjjeli star wars ep II-re?
Én gondolkozom hogy az éjjel 3/4 3-asra beugrok...de még nem döntöttem.

Előzmény: Dohi (1593)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.05.10 0 0 1597
Dohi kedvesem...:O))
a tortura europas kiadas? mert akkor hozzam vaghatnad ;)
szives örömest, de nemtudom.:O)) olyan mint ami a polcon látható. fehér, bár a gerincén nincs európa megjegyzés...attól még lehet. valami ronda irógépes baromság van az elején vagymi.:O))
rendezzél kérlek egy sk gyülést és rohanok a könyvvel...:o))

megjegyzes: eh, ugy latom, ugyanott van megtorve a gerince a rose madderednek es a titkos ablaknak, mint nekem :) tok rossz, utalom, ha ez tortenik egy konyvvel :(
én is, én is utálom.:O((( pedig próbálok vigyázni rájuk hátha kétezerszázhuszonötben sokat fognak érni.:O)))) talán azé van mert nagyon vastagok....

Előzmény: Dohi (1593)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.05.10 0 0 1596
:O))
Előzmény: zsanna (1595)
zsanna Creative Commons License 2002.05.09 0 0 1595
Iffy! kezdelek nagyon irigyelni :-))))))
Előzmény: Lord Iffy (1585)
Laslow Creative Commons License 2002.05.09 0 0 1594
Nem akarja valaki berakni ide a Legjobb 10/Legrosszabb 5 könyvének a listáját? Mármint a magyar honlapon a szavazás aktuális állását.
Dohi Creative Commons License 2002.05.09 0 0 1593
hali!

iffy: a tortura europas kiadas? mert akkor hozzam vaghatnad ;) a polcodhoz gratula! :) en meg ma voltam konyvesboltban, megvettem vegre a bradburyt, a koontz-ot, meg az episode 2-t, de mar az elozo 6-8 konyvnek sincs helye a polcomon... ja, a konyvek idorendi sorrendben vannak a hq-n, csak miota kategoriak szerint szetbontottam, nem annyira egyertelmu. a polcomon viszont sorban vannak elvileg, ugyhogy kerdezhetsz batran! :) megjegyzes: eh, ugy latom, ugyanott van megtorve a gerince a rose madderednek es a titkos ablaknak, mint nekem :) tok rossz, utalom, ha ez tortenik egy konyvvel :(

xhris: van egy magyar dean koontz site, sajna az sincs agyonfrissitve, de szerintem klassz. www.extra.hu/koontz a cim, asszem. sajna angol nyelvu koontz oldal sem sok van, de egy bibliot csak sikerult osszeszednem.

bone: bocsi, nem akartam a lelkedbe gazolni, csak igy sikerult a megfogalmazas, meg lehet, hogy rossz kedvem volt, vagy hasonlo. bocsi, nem akartam! :(

-boneheaD- Creative Commons License 2002.05.09 0 0 1592
"bone: jovanna, akkor nem egyezik az izlesunk, lehet anyazni"

Dohi, mi bajod ? Miért anyáznék?
Csak elmondtam a véleményem, nem mondtam hogy hülye vagy mert neked tetszett! Már ezt se szabad??!

Előzmény: Dohi (1583)
xhris Creative Commons License 2002.05.09 0 0 1591
Engem érdekelne egy ugyanilyen Koontz-ról.
Még hátravan a Rendcsinálók, meg a Végítélet.
Utána elkezdenék Koontz-ozni.
Előzmény: Lord Iffy (1590)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.05.09 0 0 1590
aha. télleg most hogy igy emlited ugyemléxem én.:O))) hiányzott róla. nektek is? :O))
ja és második polcról legbalról hiányzik a setét torony 1. épp azt olvastam. (multhét)

Dohi, nem értem el a skhq-t. nincs egy king irása szerinti időrendi könyvlistád?

Előzmény: xhris (1589)
xhris Creative Commons License 2002.05.09 0 0 1589
Ahh akkor első kérdés kipipázva:)
A Halálsoron 5-nél a KING felirat G betűjének a szárát te rajzoltad oda?
Előzmény: Lord Iffy (1586)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.09 0 0 1588
én is most könyvespolcot vadászok.... nem egyszerű feladat a tökéleteset meglelni :o))

elolvastam megint (pont most fejeztem be a buszon) a Holtsávot és megint vagy még mindig imádtam... filmnél ezerszer jobban tetszett.

Előzmény: Dohi (1583)
xhris Creative Commons License 2002.05.09 0 0 1587
Méret, szín és illat szerint :-)
Előzmény: TnS (1575)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.05.09 0 0 1586
ja és mielött ugyis kiszurnátok, van egy boszorkánylányom is meg egy carrie is. nagyrabecsült édesanyám vette meg, aki boritók alapján vásárol és gondolta ez még nincs meg nekem.:O)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!