SzaboZE,
a hely nem rossz, de tényleg gyanús, hogy később esetleg lesznek ott mások is (és az mind1, hogy csak két autó vagy tele).
Nem emlékszem pontosan, de vmelyik másik márkaklubnál (Subaru? BMW?) láttam egy használaton kívüli kis (volt)reptérről szóló 5letet. Amire emlékszem: betoncsíkok, 0 forgalom, és nem utolsó sorban senki nem ugrált miatta, sőt a helyi rendőrők is csak nézőnek jelentek meg - a beszámoló szerint.
Technikai kérdés: hogy állapítható meg, hogy pirotechnikai övfeszítő van-e a gépben? A fórumon azt hallottam hogy a szabványjelzés alapján. Az övemen van P betű, de hogy működik a cucc?
Hali
Ismerem a heIyet.Szerintem májusban a tali időpontjában tuti tele lesz.Talán a Mzda hungarynál kéne érdeklődni nem azt mondták, hogy a következő talin képviseltetik magukat?
Na skacok. Vótam ma Velencén. Láttam egy viszonylag méretes parkolót. Betoncsik nem nagyon van, viszont egy szlalompályát kialakíthatunk szerintem:
A képek a parkoló bejáratánál állva:
A házak büfék, nem tudom Akkor nyitva lesznek-e...
A tópart felöl a tó és a parkoló fele:
Szal jól néz ki. A parkoló fizető, de mivel nincs idény nem szed senki pénzt. Egy bejárat van, amit talán el is zárhatunk egy autóval... :) A 3 rész közül akár kettő is használható szlalomhoz. Tópart közel, le is lehet ott ülni. Kérdés mi lesz ott májusban, lesznek-e ott parkoló autók stb... A megközelités nagyon egyszerű. Azon rágódom mi legyen...
Ja, akkor OK :) Most hirtelen a westeles cuccok jutottak erről eszembe, ahol gyűjtögethetjük a pontokat azért, hogy utána beválthassuk valamire, ami őket reklámozza. Asszem van ilyenjük is.
nem tud valaki szerezni olyan összecsukható kartonból készült valamit, amit nyáron a szélvédô mögé szoktak tenni, hogy nem süssön be az autóba a nap? reklámajándékként is szokták osztogatni mindenfelé.
Caris, szerintem van rá esély, hogy csak a lyukat kell arrébb fúrni...
SzaboZE, én nem szerelési könyvre gondoltam, hanem csak a sima gépkönyvre, amit adnak az autóhoz. Mondjuk sok haszna nincs, van a végén egy-két gyári adat, meg hogy hogyan kell sebességet váltani :)) Inkább érdekesség lenne.
Tényleg, most a gépkönyvek kapcsán jutott eszembe. Meg kéne kérdezni a Mazdát, hogy fel lehet-e tenni a netre beszkennelve a gyári gépkönyveket. Persze, hogy fel lehet, csak engedélyezett-e :) Nekem is megvan az eredeti a '88-as 626-hoz, meg a '82-eshez is. Szerintem jól mutatnának a Mazda-oldalon.
1) lámpák
2) hangfal takaró szövet kijött, vissza kéne tenni
3) ha már szédszedjük, akkor rakhatunk bele nagyobb hangfalakat is, az írják a Xedos lapon, hogy 160 mm-es belefér, vagy 165-ös kisebb módosításokkal (vajon mik lehetnek a kisebb módosítások???).
Nem tudom, ez csak a japán gépkönyvben volt benne (az , és egy jótét lélek lefordította angolra.
Egyébként van valaki aki ez alapján segítene elvégezni a műtétet?