Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Reggel kv az ágyba, ettől feléled a szebbik, a manók már önállóan kidugják a fejüket ha kell, bár a kisebbiknek vége az ovinak, a nagyobbik meg holnap megy utoljára, alhatnak most reggel amíg akarnak:)
Aztán míg beérünk a melóba addig csönd, éledés a kocsiban, de általában mikor engem kitesznek, addigra már vezetőképes:)
Én is hasonló életritmusban élek. Szívesen alszom sokáig és szeretek későig fent lenni. A párom órákig könyörög, hogy menjünk már aludni, mert reggel nem tudok felkelni.... és sajnos igaza van. Reggel nem élek és el kell telnie pár órának, hogy felvegyem a napi ritmust....
Igazolhatom, Briginél néha a rózsa a törpilla, mert a lilik túlnövik és rengeteg gyönyörűséget ültetett ide-oda...ja és tudja is mi hol van, amin nagyon meglepődtem!
Nálam is inkább napon, de a rózsák között is sok sásliliom van. A régebbi alap fajták sokat virágoznak, de az újabb nemesítésűek kevesebbet. Egy virág egy napig tart, ezért is hívják angolul "Dayliliy'-nek németül meg "Taglilien"-nek... :o)
Nekem tűző napon, félárnyékban és árnyékban is vannak Hemerocallisok. :-) Tavaly a tűző napon lévő csoport is hosszasan virágzott (kb. két hónapon át folyamatosan). Egy virág szerintem rövid ideig nyílik, csak sok nyílik rajtuk.
teljesen megfertőztök engem brigivel.egyre inkább azon golnolkodom,hogy én is szeretnék többféle liliomot.főleg ezek az uj szinek,rózsaszin nagyvirágúak.van egy azon az oldalon tudjátok,na az mindenképpen kell hogy legyen nekem!neyron rose a neve.hát az valmi csoda!
Ha esetleg,nem lenne meg a helye,vagy nem lenne aki a helyére tenné,akkor szívesen átvállaljuk,mert nálunk sok a hely és ráadásul nagyon erősek vagyunk!:)
Hmmm...a mienk is üldögélős lesz! Puhafalú, lábáztats, buborék nélküli:) Nyári melegben kellemes hűst adó-gyereket sokáig lefoglaló-vegyszer nélküli később locsolós:) Egyszerű, sima, puhafalú lavór, csak túlságosan sznob vagyok, ezért a medence titulus:)