Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Na, jót nevettem az esküvős történeteken:))) Megpróbálok mostmár ittlenni, de mindíg kidőlök estére:((
Ez a munkába menős reggeli állapot ismerős....még jó, hogy nem kell messze mennem, 20 perc alatt bennt vok melóhelyen!! Ott belökök egy kv-vagy2:)- és kb. 9-ig nézek ki a fejemből. Álltalában 7-re v fél 8-ra járok!! Ami azt jelenti, hogy 6-kor kelek:( Szóval borzalmas!!!
Előbb-utóbb eljutok oda is, hogy a képeket feltegyem:))))
Ezt ne ide rakd fel, hanem a Milyen állat ez?-be. Amúgy mintha azt olvastam volna valahol, a sikló meg a vipera (többek közt) úgy különböztethető meg, hogy a sikló pupillája kerek, a viperáé meg hosszúkás. Na most elképzelem a jelenetet, amint letérdel az ember a tekergőző kígyó elé, és mélyen, bensőségesen belenéz a szemébe, pupillatanulmányozás céljából... :-)
ha valaki szertné látni az esküvőm helyszinén a padlót és az utcát végig a házunktól az anyakönyvvezetőig fejjel lefelé himbálózva,esetleg felrakom,mert megvan ám!:)
Sííííííííííííííííííííííííírok a röhögéstől! Ez mind egy esküvőn történt??? Nem hiszem el!!!!! Ó, nálunk csak apró malőrök voltak, pl. otthon hagytuk a jegygyűrűt, sebaj kölcsön kértünk a násznéptől az uramnak egyet.... Aztán a szertartás alatt valamin elkezdtünk röhögni, és az anyakönyvvezetőnek nagyon kellett uralkodnia az arcvonásain, hogy át ne ragadjon rá.
meséljek?:)egy egész estés vigjáték kijönne belőle persze nekem inkább drámai volt.kezdve a kamerás meg a fényképezőgépes történettel.na előljáróban csak annyit,hogy a férjem majdnem nem ért haza németországban dolgozott és kaptak egy jó kis staut.már a fél utca sugdolózott,hogy nem jön el a vőlegény.persze én az éjszaka semmit nem aludtam mert anyósom az én szobámban aludt és ugy horkolt mint egy rézágyú.aztán esküvő előtt 1 órával a koszorúslány közölte az üzenetrögzitőnkkel,hogy nem jön mit gondoltok kinek kellett mennie ruhakölcsönzőbe egy uj ruháért egy uj koszorúslánynak?na és kinek kellett megcsinálni a haját meg a sminkjét? a násznép fele rossz időpontot tudott,ugyhogy lekésték egy órával a ceremóniát...a tortákat kifizettük,de elfelejtették kiszállitani...az öcsémet nem engedték el szabira ugyhogy lagzi közben lelépett ment dolgozni,de rossz bérletet vitt magával ezért leszállitották a vonatról ugy 50 km rel odébb. persze ki volt az aki a násznépből nem ivott és volt jogsija is??csak nem én??folytassam?:)))
:)))))))))képzeld esküszöm imádják a csigák!az alját le sem mertem fényképezni tiszta jukacsos!nagyon örülnék ha szarkaláb lenne!meg annak is,hogy végre megjelentél:)
a második kép nagyon olyan mint egy szarkaláb, amit még nem ettek meg a csigák... :-) de nem vagyok benne biztos. Talán egy csigát kellene megkérdezni. Hátha, ő az íze alapján tudni fogja. :-)
édes drága vmanikom, megérzésem jó: nem fátyolvirág (ghypsophila), hanem Achillea ptarmica, népies nevén kenyérbél cickafark. Nekem is van, jó sokáig virágzik (VI-VIII). Üdv. A szellem
Hát... talán. Sajnos a mi képeinket is teljesen elszúrták anno... Az még nem a digitális fényképezés korszaka volt (23 éve házasodtunk össze), de az stimmel, hogy megkértünk egy barátot, hogy fotózzon. Odaadtam neki az akkori, viszonylag komoly gépemet. Én remek felvételeket tudtam azzal csinálni. Amúgy ő sem béna, de valamit elszúrt (nem jól állította be a gépet a vakuhoz), és semmi nem látszik a képeken, túl világosak. Persze a mai számítógépes módszerekkel seperc alatt rendbe hoznám őket, csak hát hol van már az a tekercs film... :-(( Aki pedig hivatásos fotós fényképezett a megbízásunkból az esküvőn, annak pedig szívesen aranyba önteném a kezét. Egyszerűen csak elkattogtatta a képeket, egyáltalán nem volt téma neki, hogy éppen lehajolsz, nem is látszik az arcod, a plafont nézed, stb. Szóval jóformán egyetlen normális képünk nincs az esküvőnkről... :-((
jó történetek,de akkor is én győzök a negativ sztorikban!!!!nekem az egész esküvőm igy lett nem le fényképezve.hogy nem volt benne és az illető aki meg volt bizva pedig nem vette észre.ugyhogy énrólam esküvői ruhás kép nincs is,csak amit a fotós készitett,de a lagziról semmi.ja!!!!!és szintén egy rokon lett megkérve hogy kamerázzon,és ő szintén nagyon műszaki zseni volt de persze azt mondta ismeri tudja elválalja,szóval az egész ceremónia minden forditva lett fölvéve,tehát amikor először megnyomta a gombot akkor ugy hagyta és elfelejtkezett róla tehát amikor pl megyünk az utcán gyönyörűen meg van örökitve a násznép lába ahogy himbálózik a kamera.amikor odaérünk a polgármesteri hivatalba ránkközelit és kikapcs.utánna vége a ceremóniának persze ismét megvan videón a kocsiban a lábtörlő ahogy megyünk a lagzi helyszine felé és igy tovább és igy tovább....nyertem?:DDD