Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Erről az áttöltésről, mintha írt volna valaki olyat, hogy amikor sim kártyáján nem volt egy szám se, akkor nem ment, de ha volt rajta legalább egy, akkor rendben áttöltött minden, a telefonban lévő számot. Kitudja. Mindenesetre nekem nem volt gond az áttöltésse, és volt a Simkártyán is telefonszám (olyan ősi időkből származik a kártyám, hogy akkoriban még csak ott lehetett tárolni telefonszámokat, a telefonoknak nem volt memóriája :)
Elfelejtettem: a telefonkönyvet nekem sem sikerült szinkronizálni egyik telefonommal sem... (Samsung E370, Nokia 6680) Kicsit hosszú ideig tartott bepötyögni kb 200 számot...:(
Új fórumtag vagyok és kb 3 hete van egy c520-asom, előtte nem volt GPS-em. Én is hiányolom róla a női hangot, mert ismerőseim más készülékein volt.
A telefonról való telefonkönyv áttöltés eddig nekem sem sikerült SER K810i-m van.
Ha valaki tud küldeni női hangot Andreát v. Zsuzsát, v. mindkettőt valamint, hogyan kell feltelepíteni akkor nagyon megköszönöm, ill. ha tudtok segíteni a telefonkönyv szinkronba.
Na, ma én is megvettem egy c520-ast. Ez a Mohabá valóban nem a legjobb. Én is kérhetném az Andreát valakitől? Ha meg van a másik csaj is, akkor azt is kipróbálnám, bár sokaknak nem tetszik, ahogy olvastam. Előre is köszönöm.
Én is egy C720-as boldog tulajdonosa vagyok két hete. Mohabá hangjával viszont nem igazán vagyok kibékülve...
Olvasgatva a hozzászólásokat láttam, hogy van megoldás, ezért szeretnék megkérni valakit, hogy legyen olyan kedves és küldje át nekem a két női hangot.
Sűrgősen tanácsra volna szükségem! Melyik a jobb? A Miomap Full Európa, vagy Igo teljes Európája?
Én eddig MyGuide és Igo teljes Eu térképet használtam, de a Mio-t nem ismerem. Most kedvező áron van Mio készülék Miomap teljes Eu térképpel. Várom a véleményeiteket, amit előre is köszönök!
Ha leírásom alapján hoztad elő a windows-t akkor annyit kell csak tenned, hogy a Start menü Programs-ből elindítod a SysInfo-t, vagy soft-resettel újraindítod a gépet.
A kocsid órája akár 10%-ot is csalhat, felfelé, valószínűleg szándékosan. Viszont a kilométeróra nagyjából 1% pontossággal mutatja a megtett távolságot. Autópályán egyszer mérd le, hogy a táblán jelzett 20km-t mennyi idő alatt teszel meg óra szerint 160-al. Ha 7:30, akkor pontos az órád, de inkább 8 perc lesz az.
A Windows képernyőmről egyszercsak eltüntek az ikonok! Tudjátok, hogy mi történhetett és hogyan tudom visszavarázsolni?
Más:
ajánlom stopword blogját, nagyon izgis dologgal állt elő, nevezetesen az internet lehetőséggel. Nekem egyenlőre nem sikerült, de hát én láma vagyok, nekem idő kell hozzá.
Igen, többek között ez a beírás is megkérdőjelezi, hogy át lehet-e rakni a Mio-ra az Igo software-t. Ha igen, akkor érdemes megvenni egy gyárit, nem olyan vészes az ára. Szerinted fel lehet rakni rá?
Azért gondoltam, hogy odaadja, mivel én csak a kelet eu-s verzióval venném a Mio-t, a haveromnak meg megvan a nyugat eu is. Ezért lennék kíváncsi rá, hogy elfogadja-e az Igo térképeit.
Bocs, de a hozzászólásokból nekem ez jött le. Igo-s fórumokon nagyon dicsérték az Igo-t. Más. A MioMap-hoz jók az Igo térképei, vagy nem? A kiterjesztése ugyanaz, bár ez tudom nem jelent semmit. Azért gondoltam rá, mert ugye a MioMap Igo alapú és egy ismerősöm a térképeket oda tudná adni, mivel neki Igo-ja van.