Abszolút elégedett vagyok a legfrissebb Javával, semmi gondom még nem volt vele, az alábbi oldalba azonban beletörik az 1.4-es Java bicskája – legalábbis nálam, az MSIE 6.0 azonban viszi: http://www.komal.hu/cikkek/kg/sejtauto/kutyak.h.shtml.
Más. Kérdés: nem lehet valahogy beállítani a Mozillában, hogy az új ablakra nyitás helyett új fül nyíljék?
Nem a Personal toolbarban, összesen lehet 60-70 db elmentett könyvjelzőm. Azért írtam bizonyos számot, mert feltételezem, hogy esetleg van egy határ, amit biztonsággal tud kezelni a program (ahogy a címjegyzékben 700 a határ).
Könyvjelzők kezelésekor nem tudok sem a Delete gombbal, sem jobbegérgomb/törléssel, sem parancssorból törölni.
Ugyanígy nem reagál a program az új mappa, illetve új elválasztó létrehozása parancsokra sem.
Mozilla 1.1b alatt problémás a könyvjelzők kezelése. Bizonyos számú elmentett könyvjelző után nem tudok új mappát, illetve új elválasztót létrehozni, de még törölni sem.
Egyedi probléma, vagy vannak másoknak is hasonló tapasztalatai?
Sajnos olyan "vér-laikus" felhasználó a két Mac-es ismerős (nem mintha én programozó lennék), h. meg se mertem kérdezni, milyen Outlook-verziót használnak. Úgyhogy asszem jobban a körmükre kéne néznem. Csak én még egyikük gépén se néztem meg, mi a helyzet. (vagy IRL vagy levél...) Így teljesen az ő (egymástól független) közlésükre hagyatkoztam.
Mindenesetre ha txt-t küldtem, akkor legalább ki tudták copy-zni. Most webmail-lel hidalom át a dolgot. Csak így lassan nem fogom tudni, kinek mikor melyik cikket küldtem el...
De azért kösz: a'm bush
Magyarán világosan látható, hogy míg a Submit gombnál az oldal készítője megadta a value tulajdonságot, azaz azt, hogy mit jelenítsen meg, illetve mit küldjön a formot feldolgozó program számára a böngésző, a resetnél ezt nem tette meg, tehát a böngésző defaultja jelenik meg, ahogy ezt a HTML szabvány előírja. Az oldal nem tartalmaz nyelvre való utalást, tehát nem végképp nem lehet elvárni a böngészőtől, hogy annak a nyelvnek feleljen meg, amilyen a környezet (bár szerinetm egyéb esetekben sem kínlódna ilyennel a böngésző). Mozilla 1.0 és MSIE 6.0 egyaránt az „Alaphelyzet” feliratot jeleníti meg.
azert lehet a submit (v. reset) gomb magyar nalad, mert magyar a os nyelve, es mivel nem volt megadva a submit gomb value-ja igy a submit-ot az os alapjan vette, legalabbis igy tudom:) Bar lehet total felreertettelek, mert amugy nem vagom mi masra mondtad ;) (de lehet a bongeszo magatol adja es nem os kerdese hanem hogy a bongeszo milyen nyelvre van beallitva)
Kezdek megzakkanni:)
Full angol, brazil, spanyol...stb oldalakon pl:
http://www.quickheal.com/download.htm
(ma ez volt az ötödik hasonló oldal)
többnyire a from gombok magyarul kommunikálnak.
Ez lehetséges, szóval eddig nem tűnt fel.
"alaphelyzet"
huh, egyes beallitasokkal volt olyan csak forditva hogy az áutluk levelei 1 nagy attach-kent latszottak mozilla-ban.
De igy forditva meg nem. Egyaltalan meg se jelenik mint attach az outlukba, vagy megjelenik ott is meg a levelben is. Hiszen a .txt es .rtf file-kat is megjeleniti az outluk is, akar a csatolt kepeket, a level torzseben is.
Probaltad mas outluk-ra is kuldeni es ott megnezni jo-e? (en probaltam de nem lehet nem .txt file-al? :) )
Szervusztok, egy cross-platform problémában keresek segítséget.
Amit használok: Mozilla 1.0 (en-US; rv:1.0.0), Win ME-vel
A probléma: a Mozi saját levelezőjével küldött, csatolt doku-fájlok (*.rtf *.txt) nem "attachemant"-ként érkeznek meg Macintosh-on (OS 9.0) futó Outlook Express-re, hanem a levél szövegeként.
Szétnéztem keresőkkel és a Mozilla.org lapján, de nem bukkantam rá semmire.
Tud valaki megoldást? (A fogadó oldal levelezőjén nem változtatnék, mert a laikus használó erősen tiltakozna. Legföljebb Outlook upgrade)
Köszi: I am (very) bush
Sajnos a cégnél csak Outlook-ot használhatok, oda szeretném importálni a Netscape-es levelezésem.
A Netscape nem hajlandó exportálni, az Outlook képes importálni, de csak a 4.x-es Netscape-ből.
A 6.x Netscape 1-1 file-ban tárolja a leveleket kimenő, bemenő, szemét stb. szerint, de ezeket a file-okat nem tudom konvertálni sehogy sem.
Igaz. Most nézegettem a Mozilla által kiküldött HTTP kéréseket és sima Reload-nál
If-Modified-Since: idő sorral megy ki a kérés. A válasz pedig ennek megfelelően:
HTTP/1.1 304 Not Modified
SHIFT+Reload hatására pedig
Pragma: no-cache Cache-Control: no-cache sorok mennek el.
Az említett oldal kavarhat valamit a kódjában, azért töltődik le hamarabb.
https://bolt.axelero.hu/t_adsl.html Megnéznétek ezt az oldalt valami újabb Mozilla-val?
Itt a piros 'MEGRENDELEM' gombra popup-ban megnyílik egy HTML form, amiben nálam megjelenik a 'Nyilatkozat az ajándék Ethernet adapter igényléséről:' sor pirossal, holott a forrás szerint az ki van kommentezve. (komment kezdete a 488. sorban)
IE6HU, Opera 6.04 jól jeleníti meg.
Potyára nem akarok letölteni egy friss nightly build-et, csak ha kijavították.
hat ha az outluk nem tud importal-ni akkor tobbnyire sehogy:) Amugy miert is? Hasznald a mozilla 1-es levelezojet (avagy a netscape7-est), nagyon sokat javult es bovult azota a 6.2-es valtozat ota. Es meg valtassal sincs gondod soha, meg ha ujratelepitesz is mindent:) vagy netan telejsen mas oprendszerre koltozol :) (csak copy paste a megfelelo file-okat, leveleket)
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy 6.2 Netscape Mail alatt tárolt többszáz levelemet hogy tudnám átpakolni Outlook Express 5.5 alá.
Sajnos csak a címjegyzéket sikerült eddig, de az kevés.
Szervusz rumci!
Az alábbi szöveg http://www.stardownloader.com/faq.php itt található:
Browser Integration Why isn't my browser clicks intercepted by Star Downloader when I add file types to the configuration?
The Netscape 6+, Opera and Mozilla integration is different than the others because it just intercept clicks on the most common file types and not all that you might have choosen in the integration settings. Currently the only way you can "intercept" other file types than the default ones is by enabling the "Monitor URLs in clipboard" and copy the link to the clipboard. How do I get Star Downloader to work with my Mozilla based browser?
Just copy the the file npstar.dll (from the Star Downloader installation folder) to your browsers "plugin" folder. Star Downloader will only intercept clicks on the most common file types (see question above).
A Star Downloader nekem is nagyon bejött (köszönöm az ötletet, nem ismertem korábban). Telepítéskor megnevezte a gépen levő összes böngészőt, így darabonként meg lehetett határozni, hogy melyikbe épüljön be, így nem kellett utána dll-eket másolnom, mindent rendben csinált. Mozillával, Operával, MSIE-vel, Netscape Communicatorral teljesen automatikusan ment minden. A vágólapfigyelés azonban nem tűnik tökéletesnek (a GetRight érzékenyebb volt, sőt túlérzékeny!); volt, amikor a vágólapra másolt letöltendőt érzékelte, volt, amikor nem (a logikájára nem jöttem rá).