Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
te brigi!gondoltál már arra,hogy te lehetnél magyarország első angol rózsa tenyésztője?a fajtaválaszték már bőven megvan hozzá:))pár év alatt olyan gazdag lennél mint bill gates:)
Amikor bimbós még szép barack színe van, de a napsütéstől nekem rózsaszín lett, mire kinyílt. Persze ezek az első virágok voltak. Lehet, hogy a tő beerősödése után már nem...
köszönöm:)most nézegettem a davidostinroses előbb belinkelt oldalt,buy roses cimszó alatt,rányomtam hogy duble full bloom és rengeteg gyönyörűt talált az oldalon,de esküszöm nem hiszem el,hogy ez a rózsa tényleg létezik olyan gyönyörű!!Shropshire Lad
köszönöm:)én is megnéztem a szöregi áfész oldalát és tényleg van pár ujdonság.van 2 angolra hasonlitó.de mondja már meg nekem valaki miért nem lehet beszerezni M o-n szép angol rózsákat?nem éri meg nekik termeszteni?nem hiszem el,hogy rosszabbul fogyna mint atöbbi.vagy tul drága aliszensz?na ehez nem értek,de remélem itthon is lesz cég amelyik be meri vállalni:)
Sajnos az enyémek majdnem tönkre mentek a télen, így tavasszal maradt az átültetés és a visszavágás. Csodaszépen életrekeltek és ezer felé hajtanak... :o))
Sziasztok!!! Látom tegnap éjjeli bagjosat játszottatok:))) Én is fenntvoltam még 2-kor is, csak Tv-t néztem! Na, most kicsit ejtőzök, aztán majd jövök és teszek fel képeket!
Leginkább oldalról ismerném fel, úgy elég jellegzetes a színe ellenére. Én élőben még csak sárgát láttam, hallani már hallottam egyébről is, talán pirosról. Nagyon szép ez a rózsaszín, vajon a sárga is ilyen szép lenne így kinagyítva?