Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Nálad mennyi ideig nyílik egy-egy virága? Mert nekem még nem sikerült "virágzásban kapnom", azaz mire lementünk, mindig elnyílt. Ebből azt a (lehet, hogy téves) következtetést kellett levonnom, hogy hamar elnyílik egy-egy virág. Te mit tapasztaltál?
A hervadt virága is inkább rózsaszínnek tűnt egyébként...
Sziasztok! Nem tudok már visszaolvasn, csak azokat a képeket nézegettem, amik ezen az oldalon vannak.. Hát gyönyörűek! Viszont most elbúcsúzom egy időre, mert tíz napig nem leszünk itthon. Mindenkinek mindenféle jókat addig is!
te brigi!gondoltál már arra,hogy te lehetnél magyarország első angol rózsa tenyésztője?a fajtaválaszték már bőven megvan hozzá:))pár év alatt olyan gazdag lennél mint bill gates:)
Amikor bimbós még szép barack színe van, de a napsütéstől nekem rózsaszín lett, mire kinyílt. Persze ezek az első virágok voltak. Lehet, hogy a tő beerősödése után már nem...
köszönöm:)most nézegettem a davidostinroses előbb belinkelt oldalt,buy roses cimszó alatt,rányomtam hogy duble full bloom és rengeteg gyönyörűt talált az oldalon,de esküszöm nem hiszem el,hogy ez a rózsa tényleg létezik olyan gyönyörű!!Shropshire Lad
köszönöm:)én is megnéztem a szöregi áfész oldalát és tényleg van pár ujdonság.van 2 angolra hasonlitó.de mondja már meg nekem valaki miért nem lehet beszerezni M o-n szép angol rózsákat?nem éri meg nekik termeszteni?nem hiszem el,hogy rosszabbul fogyna mint atöbbi.vagy tul drága aliszensz?na ehez nem értek,de remélem itthon is lesz cég amelyik be meri vállalni:)
Sajnos az enyémek majdnem tönkre mentek a télen, így tavasszal maradt az átültetés és a visszavágás. Csodaszépen életrekeltek és ezer felé hajtanak... :o))