Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
A második oldalon a vodafone oszlopában az összes kapcsolattípushoz megtalálod. Ha biztos akarsz lenni a sikerben, akkor a waphoz tartozó beállításokat használd, az garantáltan minden telefontípussal és bárhonnan menni fog (amúgy ez a legolcsóbb és leglassabb).
Amúgy infrával mivel akarsz a telefonhoz csatlakozni? Csak azért kérdem, mert a C5(3-7)20-ban nincs infra.
Tudna valaki segíteni vodafone gprs net beállítással kapcsolatban? Infrá keresztül csatlakoznék telóhoz,a kütyübe beírt adatok érdekelnének,ami az elérhetőséget biztosítja.
Szia! Úgy tudom nem oldódott meg a probléma, annyit javul a helyzet az R23-as ROM-mal,hogy nem lesznek használhatatlanok a térképek és nem kell szervízbe vinned, ahogyvoltam kénytelen tenni mikor "csibész" voltam és megpróbáltam a történtek ellenére bluetooth-on keresztül telefonkönyvet áttölteni.:-)
Pici visszaolvasással láthatnád, hogy több Júzernél fennáll(t) a probléma. Kicseréltetheted, de a kicserélt készülék is ugyanezt csinálja. A megoldás: ROM frissítés R23-asra.
Tovább kisérleteztem a telefonkönyv áttöltésével és láss csodát kb. 4-5 órás homokórázás után, mikor már meguntam és kikapcsoltam a telefonon a BT-t megjelent a MIO-n az áttöltött telefonkönyv. A baj csak akkor kezdődött mikor ki akartam lépni a telefonkönyvből, lefagyott a c520. Azt már tapasztalatból tudtam, hogy ha resetelek akkor elszáll az egész program és újra kell telepíteni mindent a mellékelt CD-ről, és most is igy történt. Nektek is volt már ilyen, vagy csak az én gépem csinálja (bár a legelején még 3 napon belül cseréltem egyet hasonló problémával).
Készítettem egy freemail címet, ha vlevi, vagy valaki más elküldené erre a címre a lányok hangját, akkor erről bárki letöltheti és ha ezek után valaki kérni fogja, csak meg kellene adni ennek a hozzászólásnak a számát az illetőnek.
Erről az áttöltésről, mintha írt volna valaki olyat, hogy amikor sim kártyáján nem volt egy szám se, akkor nem ment, de ha volt rajta legalább egy, akkor rendben áttöltött minden, a telefonban lévő számot. Kitudja. Mindenesetre nekem nem volt gond az áttöltésse, és volt a Simkártyán is telefonszám (olyan ősi időkből származik a kártyám, hogy akkoriban még csak ott lehetett tárolni telefonszámokat, a telefonoknak nem volt memóriája :)
Elfelejtettem: a telefonkönyvet nekem sem sikerült szinkronizálni egyik telefonommal sem... (Samsung E370, Nokia 6680) Kicsit hosszú ideig tartott bepötyögni kb 200 számot...:(
Új fórumtag vagyok és kb 3 hete van egy c520-asom, előtte nem volt GPS-em. Én is hiányolom róla a női hangot, mert ismerőseim más készülékein volt.
A telefonról való telefonkönyv áttöltés eddig nekem sem sikerült SER K810i-m van.
Ha valaki tud küldeni női hangot Andreát v. Zsuzsát, v. mindkettőt valamint, hogyan kell feltelepíteni akkor nagyon megköszönöm, ill. ha tudtok segíteni a telefonkönyv szinkronba.
Na, ma én is megvettem egy c520-ast. Ez a Mohabá valóban nem a legjobb. Én is kérhetném az Andreát valakitől? Ha meg van a másik csaj is, akkor azt is kipróbálnám, bár sokaknak nem tetszik, ahogy olvastam. Előre is köszönöm.
Én is egy C720-as boldog tulajdonosa vagyok két hete. Mohabá hangjával viszont nem igazán vagyok kibékülve...
Olvasgatva a hozzászólásokat láttam, hogy van megoldás, ezért szeretnék megkérni valakit, hogy legyen olyan kedves és küldje át nekem a két női hangot.
Sűrgősen tanácsra volna szükségem! Melyik a jobb? A Miomap Full Európa, vagy Igo teljes Európája?
Én eddig MyGuide és Igo teljes Eu térképet használtam, de a Mio-t nem ismerem. Most kedvező áron van Mio készülék Miomap teljes Eu térképpel. Várom a véleményeiteket, amit előre is köszönök!
Ha leírásom alapján hoztad elő a windows-t akkor annyit kell csak tenned, hogy a Start menü Programs-ből elindítod a SysInfo-t, vagy soft-resettel újraindítod a gépet.