Keresés

Részletes keresés

NumeroUno Creative Commons License 2002.05.29 0 0 1652
Még a múlt hét elején fejeztem be a végítéletet. Tényleg nagyon jó könyv volt, csak nehezen indult& a vége túlzottan hepiendes. Stu R. hazatérése is izgalmaktól mentes volt, hiszen 100% ig biztos lehetett benne bárki, hogy hazajut.
zsanna Creative Commons License 2002.05.28 0 0 1651
Az bizony! (Úgy látom, nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy ez az író az, akinek a könyveiből kivételesen igen nézhető filmeket készítenek. Grisham-nél nekem mind filmben, mind könyvben Az Esőcsináló a kedvencem, Kingnél pedig a Holtsáv. De asszem már mindkettőt írtam régebben.)
Előzmény: Lord Iffy (1649)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.05.28 0 0 1650
off
Amúgy én is nagyon szeretem Grisham filmjeit. A cég, Az ügyfél, Ha ölni kell.....iszonyat nagy alkotások!
on
Előzmény: zsanna (1647)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.05.28 0 0 1649
csak nem a bullock nénis ölni kell?! :O)) akkor kétszeresen is megnézem.:O)) köszi zsanna...
Dohi Creative Commons License 2002.05.27 0 0 1648
hali!

bone: szerintem sotc konyv magyarul nem varhato, mivel usa-ban is csak forgatokonyvkent jelent meg, nem mint mezei regeny.

zsanna: a ha olni kell csuuuuuuuuuuuucs! nem szeretem az ugyvedes dolgokat, de ez csucs!

zsanna Creative Commons License 2002.05.27 0 0 1647
OFF:
Iffy! Vasárnap a TV2-n lesz a "Ha ölni kell". Ez is egy Grisham-könyvből készült. (A hét végén volt "A Cég", az is Grisham,de elfejtettem szólni.) Remélem, a film után kedvet kapsz hozzá!
-boneheaD- Creative Commons License 2002.05.27 0 0 1646
Én még anno láttam videón.
Egész jó volt szvsz, már a többi King film színvonalához képest....
A story is rlz, remélem vmikor megjelenik a könyv is Mo.-n...
Előzmény: nightwish (1644)
nightwish Creative Commons License 2002.05.27 0 0 1645
nightwish Creative Commons License 2002.05.27 0 0 1644
Hétvégén volt az Évszázad vihara (Storm of the century) elsô két része a tévében. Ki látta? Vélemények?
Lord Iffy Creative Commons License 2002.05.27 0 0 1643
Hoppá, nekem meg most esett le: ATYÁD ARCÁRA!!! Hát ez óriási! Nagy vagy, Iffy! Az előző elfelejtve:-)

Hát nem értetted a célzást, Iffy???? Csu-csu Charlie! "Ne kérdezgessél hülyéket, hülyén játszani nem fogok..." Érted!!!!! Ezt akartam kihozni, de úgy látszik, nem vetted a lapot:-(

ok. :O)) akkor egy-egy. nekem sem esett le akkor.:O))

Előzmény: Sti_ (1640)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.05.25 0 0 1642
Ma volt itt a nővérem, so, visszakaptam az Atlantisz gyermekeit.
Megemlítettem neki hogy Ti kedvesen jobb belátásra térettetek (vagy hogy kell ezt mondani :)) (térítettetek? tiszta hülye vagyok..)
és ő is egyből rávágta hogy TÉLLEG hülye vagyok ha kihagyom a Christinet :)
Tehát télleg elolvasom, csak most belekezdtem Alistair Maclean egy könyvébe, és még meg szeretném vhonnan szerezni H.G.Wells Időgépét!
Dohi Creative Commons License 2002.05.24 0 0 1641
hali!

bi4: termeszetesen en sem veszem a blikket, de ha mar a kedvesem igen, miert ne lapozzam at? garfield rulez :)

iffy: dt3 rulez, mindig mondtam! en voltam a hulye, hogy nem vartam meg, amig megjelenik a 4. kotet, elkezdtem olvasni, es arra azota se sikerult sort keritenem :( a megfilmesitesrol annyit, hogy szerintem addig jo, amig nem kerul ra sor (SKEMER-ek anno egy animacios filmkent kepzeltek el, volt szereplovalogatas, ilyesmi). pl. a ragyogast nem lattam, de tudtam, hogy jack nicholson a foszereplo, es vegig az o arca volt elottem olvasas kozben. szerencsere a halalsoront joval a film elott elolvastam, de az ujraolvasassal biztos lennenek gondok (tom hanks es hasonlok).

sti: nem igaz, hogy a nyar kingmentes lesz, mert egyesek allitjak, hogy lesz ujra storm of the century, az hbo-n meg junius 30-an christine, meg utana meg biztos joparszor. a dt4-gyel kapcsolatban ld. fent :( pedig ha jol remlik, igencsak ugy van vege, hogy lapoznek a kov. oldalra, hogy mi tortenik, de az mar egy masik konyv... :(

Sti_ Creative Commons License 2002.05.24 0 0 1640
Hoppá, nekem meg most esett le: ATYÁD ARCÁRA!!! Hát ez óriási! Nagy vagy, Iffy! Az előző elfelejtve:-)
Sti_ Creative Commons License 2002.05.24 0 0 1639
Hát nem értetted a célzást, Iffy???? Csu-csu Charlie! "Ne kérdezgessél hülyéket, hülyén játszani nem fogok..." Érted!!!!! Ezt akartam kihozni, de úgy látszik, nem vetted a lapot:-(

Egyébként szerintem is meg kéne filmesíteni, csak el ne szúrják...

Előzmény: Lord Iffy (1635)
Sti_ Creative Commons License 2002.05.24 0 0 1638
Oké, Bone, úgy látom, megtértél... Helyes, gyermekem:-)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.05.23 0 0 1637
:))))))))))

Kösz mindenki, meggyőztetek :))))

Előzmény: Lord Iffy (1636)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.05.23 0 0 1636
Bone kedveském!
Dohi, zsanna, Sti és saját nevemben követelem hogy olvass ki a Christine-t. Nem gondolhatod komolyan hogy kihagyod ezt a remek müvet! :O)) Követelem, atyád arcára.;o))))
Különben kitagadunk népes csapatunkból, mint anti_kriszt(in)ust.:O)))))

Lord Iffy Creative Commons License 2002.05.23 0 0 1635
kérdezz csak hüjéket ha akarsz.:O)) frankón tudok hüjeségekre hüjeségeket válaszolni...
A ST3-al kapcsolatban?!
éppen próbálkozom elképzelni a szőrmókust, de még nem sikerült.:O)) kár hogy nem filmesitették még meg, én olyan vizuális tipus vagyok, muszály látnom.....:O)))
Előzmény: Sti_ (1633)
Sti_ Creative Commons License 2002.05.23 0 0 1634
Ami a megvakulást illeti, tudok róla, a portréfilmben volt róla szó, sőt, már ezen a topicon is. Valaki felvetette, hogy milyen jó novellákat meg ötleteket meríthet a rászakadt sötétségből... Na meg a filmben is azt mondták, hogy nem fogja megakadályozni az írásban a vakság. Hát mit mondjak? Szerintem se...
Sti_ Creative Commons License 2002.05.23 0 0 1633
Bone: Csatlakozom az előttem szólókhoz, és már negyedik emberként mondom, hogy OLVASD EL A CHRISTINE-T! Nekem ez a kedvencem a Mestertől! Már csak ezért is!

Iffy: Akkor most ne kérdezzek tőled hülyéket, ugye?:-)))) De lehetőleg egy DT4-et tarts készenlétben a közelben, mert nem fogod kibírni a DT3 végét, ha nem kezded el a 4-et azonnal. Bár ha Dohit nézem, akkor végül is ki lehet bírni... Na mindegy, én szóltam...

Bi4: Úgy látszik egyetértünk, és a többieknek is örültem, akik szintén látták az EP II-t, és tetszett nekik. Úgy látszik, a King rajongóknak közös a véleményük! Én is szeretném megnézni még egyszer, de szerdán adták utoljára:-((((

Dohi: Köszi az infót, még ha fejből volt is, de legalább tudom, hogy nyáron King nélkül maradunk... :-((((((

Lord Iffy Creative Commons License 2002.05.23 0 0 1632
igy van...olvasd el a cristine-t.:O)) kit érdelek annak a hüje king úrnak a véleménye, elvégre miköze hozzá hogy jó e vagy nem...:oDDDDDD (ok. érzékenyebbeknek, csak vicceltem.:O))

jelentem én épp darktowerezek még mindig. harmadik rész, kb háromnegyede. épp elértek jake, suz, eddie és a harcos lud-ba. csu csu csárli rulz.:O)))

zsanna Creative Commons License 2002.05.22 0 0 1630
Szerintem is olvasd el a Christine-t! Nem fogod megbánni!!!
Előzmény: -boneheaD- (1626)
Dohi Creative Commons License 2002.05.22 0 0 1629
hali!

OFF
nana, hogy lattam az ep2-t! klassz! :) megneznem megegyszer, de itt csak szinkronosan megy, pestre meg nem megyek. majd videon, vagy valami...
ON

sti: sajna kozelebbit nem tudok, de esetleg megkerdezhetned europaekat. en aszondanam, szeptember eleje es november vege, ez igy eleg logikus, meg karacsonyra pont kivalo :)

bi4: evek ota terjeng ez a hir, nehany lap rendszeresen be is szamol rola. az altalam ismert legfrissebb a par nappal ezelotti blikkben jelent meg (a leheto leghitelesebb hirforras ;))

bone: AZONNAL TESSEK ELOLVASNI A CHRISTINE-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) a 22-est egyebkent en vetettem fel, es azt is csak ajanlani tudom. vagy mondjuk galaxis utikalauz trilogia? vagy barmi adams bacsitol? (rip) vagy mondjuk dune? esetleg koontz? az ep2 konyv valtozata nem egy nagy kaland, de akar azt is elolvashatod, ha gondolod :)

Előzmény: Sti_ (1624)
TRohger Creative Commons License 2002.05.22 0 0 1628
A Diadalív árnyékában, pl? (:
Előzmény: -boneheaD- (1626)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.05.22 0 0 1626
sti:
:)))))
jah, azóta persze láttam, a héten másodszorra is meg szeretném nézni, annyira tetszett :)

bi:
tudunk. régen volt szó róla, nemrég (1 hete kb) olvastam vhol megint róla, és elég elszomorító......de az az érdekes hogy a Mester elég optimistán áll hozzá, nem fél a vakságtól! (nem semmi! én nem is tudom mit kezdenék...:( )

Amúgy momentán nincs mit olvasnom :)
Szal az van, hogy az atlantisz gy. a setét t.-kel együtt nővérkémnél van, ergo nemtom mikor kapom meg, és az itthon levők nagy részét már kiolvastam. Pl a christine-t még nem, mert egyrészt semmi kedvem hozzá, másrészt az egyik SK könyv bevezetőjében olvastam hogy még ő se értékeli vmi nagyra az említett művet....so, ajánljatok vmi jót! :) lehetőleg olyat ami nekem is megvan, mert perpill a pénz az úgy nem jellemző rám :))
de télleg, vmi populáris ( értsd: elég sok háztartásban meglevő:) ) remekműt vki tudna?:) pl mint Dohi a 22es csapdáját....(vagy azt NEKI ajánlották?)

Előzmény: Sti_ (1624)
Sti_ Creative Commons License 2002.05.22 0 0 1624
Köszi az infót, mindenképpen szerettem volna még egyszer elcsípni, mert az első részét annak idején nem láttam...

Nagyon OFF, de nem lehet kihagyni:

Láttátok az EP II-t? Milyen volt? Szerintem fantasztikus. Az EP I után azt hittem, Lucas nem lesz képes újítani, és ugyanolyan baromság lesz ebből is, mint abból, de nem! Nekem nagyon tetszett.

Na visszamegyek ON-ra:

Ki fogom nyírni a könyvtár vezetőségét! Még mindig nem hoztak új King könyveket! Pedig ezeket, amik itt vannak, már nem ártana bővíteni. Na mindegy, majd elmegyek a másikba, itt a közelben. Az a baj, hogy nem igazán figyelnek oda Kingre, még mindig méltatlanul mellőzik. Még az a csoda, hogy egyáltalán van, és aránylag még sok is.

Dohi, vagy valaki, nem tudtok valami közelebbit megtudni arról, hogy mikor jelenik meg a Skeleton Crew mag a Dreamcatcher? Jó, tudom, második félév, de ez elég tág intervallum... Esetleg hónapra pontosan...?

Hopp, most vettem észre hogy szinte szó szerint ugyanazt írtam az EP II-nél, mint bone az 1598-as hozzászólásában... Komolyan nem volt szándékos! Úgy látszik ugyanez a kifejezés jutott eszünkbe - de tényleg kíváncsi vagyok, hogy ha bennünk közös a King iránti rajongás, akkor mit gondolunk az EP II-ről? Aki látta, válaszoljon!

Előzmény: zsanna (1618)
Lord Iffy Creative Commons License 2002.05.22 0 0 1623
milyen bulejt??? lemaradtam....
Előzmény: -Tamas- (1620)
Traider Creative Commons License 2002.05.21 0 0 1622
Mármint a SOTC-ben, of course :)
Előzmény: Traider (1621)
Traider Creative Commons License 2002.05.21 0 0 1621
Viszont volt benne egy nagyon kewl Colm Feore...
Előzmény: -Tamas- (1619)
-Tamas- Creative Commons License 2002.05.21 0 0 1620
kicsit OFF!

2002. június 22.-re (szombat) tervezem a SK buleyt, ha van még rá egyáltalán érdeklődő...

ON

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!