Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Csak gyorsan fusd át!!!!:) Legalábbis én minél tovább nézegetek egy orchis oldalt pl, annál többet rendelek!! Ez is tetszik, na még ez is, hú, ilyet már régóta szeretnék, ilyen van ennek-és ennek, és milyen szép virágja volt..... szóval veszélyes dolgok ezek:))
Ja, nem is akarok én senkit kihagyni, csak nem akarom, hogy akkor sok legyen!!! Max akkor majd én most kihagyom!! Majd szóltok, hogy melyiket kell nézegetni, és akkor meglesem mik vannak!!! Már látom a helyén a fű szélén, gyönyörűen virágba borulva........5 év múlva:))))))
ki kéne deriteni mégis mekkora az a postaköltség?mert 3-4000 ft ot kibirok,meg mellette a "gazok"ára hááát attól függ mennyire sokáig nézegetem az oldalt:))
Nem szeretnék senkit kizárni, főleg mivel már másoknak is megígértem.
De ígérem nem hagylak ki benneteket. :o)
Sokan vannak itt akik tudják, hogy amit ígérek az véghez is viszem. A Hollandoktól már kétszer rendeltünk. Sajnos az őszi eresztés nem volt jó választás, de a tavaszi nagyobb siker volt.
A baj az, hogy ezek terjedelmesebb gazok, és egy bizonyos darabszám felett pedig sok termesztő nem adja fel sima postán. Így egy bizonyos darabszám felett már nem biztos, hogy jó az összesített rendelés.
Igen, az jó lenne!!! Orchisokkal is úgy szoktunk, hogy összejövünk úgy 5-10-en és akkor olcsóbb a postaköltség, mert megoszlik!!!! Nálunk általában olyan 2-4 ft. körül szokott lenni, attól függ, hogy honnan jönnek a gazok!!! Meg persze +hogy mekkora a dobozka!!