Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Nagyon tetszik a fórumotok. Eddig csak nézelődő voltam, de most megpróbálok csatlakozni hozzátok. Ha sikerül elküldenem a hozzászólást akkor megpróbálok küldeni néhány képet a kertemről is.
Hali! Van a sógoréknál is, de ott drágább. Sajnos nekik nincs nagy napos területük a rózsatermesztéshez, ezért az ott kapható rózsák nagy része import.
Van egy kedvenc kertészetem, de nem olcsó. Ott mindent meg lehet kapni. Én csak ámulni szoktam. Sajnos az árak magasak, rózsák esetében 19,90 euró a konténeres.
na megjöttem fényképezésből!előre is bocsi de még mindig nem tudok fényképezni.ha azt akarjátok,hogy éles is legyen meg kell várnotok amig a férjem hazajön hétvégén,amugy én csak életlent tudok,mert én csak nyomkodom a gombokat állitgatni nem tudom mit hogy kell!:))még az is csoda hogy le tudom kicsinyiteni a megfelelő méretre ,hogy fel tudjam rakni:)
az első sok képen a rózsaszin futót áprilisban vettem 250 ft ért.eddig még nem virágzott,viszont éjszaka esett az eső és reggelre ez a látvány fogadott:)további képeken a kert amit idén a sivár pusztaságból hoztam létre,kb olyan volt a kert mikor megvettük a házat.csak fű volt.
azt hogy NEM,nem tudom miért irtam oda az első mondat elején.még a sokkhatás alatt vagyok amit a kis rózsaszin futómtól kaptam.tegnap még mind bimbós volt ma reggelre meg kinyilt asszem 7 virág rajta!idén tavasszal vettem,még nem láttam milyen a virág!na ezt nevezem!igy kell bemutatkozni:))))várjatok kimegyek lefényképezem!
hát ugy néz kia dolog,hogy nem egyenlőre többségben vagyunk:))láttad,megy ám már a briznic rózsaszerzés ügyben:)jaj eszembe jutott v mi!!!!nincs véletlenül ilyen ausztriában?akkor a férjem elhozná és mindenki eljönne érte és akkor mindenkit megismernék:))
nos,kiváncsi lennék az én megszállottam milyen hajszinben utazik?:)))
No nézzük csak...lágy szellő lengedez, de tuti erősödni fog, ma mostam le a kocsit és hordja a szemetet.Hol kisüt, hol beborul, még egyenlőre kellemes a hőmérséklet, de nincs klímám és tuti ezer fok lesz, locsolni is kell, a virágok tönkremennek.
Kissé ugyan éhes vagyok, de semmi gond, rám fér egy kis mínusz.Nemsokára értekezek...nem akarok szép?
Dolgozni kell nem akarok, a szebbik távol tőlem, szeretném ha együtt pesszimistáskodnánk...szép?
No de legyünk optimisták, nekem tetszik, szóval szép:)
akkor mire jó?mert én itt csak annyit láttam hogy vannak külömböző fórumok,játékok,stb de hogy kit hol lehet megtalálni...vagy ez csetként működik?vagy levelező?tegnap láttam először.a holland rózsás linkedet mind az 1050 rózsát nemtudomhányszor néztem végig az este.a shopsire ladról kélrdezném,hogy amennyire ki tudtam venni ez futó ugye?és a virága tartós?több mint 3 nap?nekem csak olyan fajta kell,mert ez a graham thomas....1 nap és kampec.a leonardo nagyon sokat kibir,de a sárga szörnyen múlékony.és a virág sem olyan telt mint a képeken!tudnál nekem ajánlani vlami nagyon telt,tartós virágú és pasztellárnyalatú fajtát?-fajtákat-itt a többesszám helye:))
sziasztok:)látom megtaláltatok iwiwen:)csak az a baj,hogy én még mindig nem tudom hogy kell ezt használni?neketek is van egy ilyen fórum ahová irogattok?