Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Szabad itt visszaemlékezni, vagy ami tegnap volt, az már nincs, huuss elment? Szóval rendeltetek rózsát Angliából, Hollandiából, meg Ausztriából, no meg orhideát Peruból. Akkor most honnan is?
A középső képen ahonnan olyan sárgás a színe a törzsének onnan van lefagyva. Egyébként alatta öt levél van kihajtva és a felső levelek a legkisebbek, ha azokat hagyom meg az nem probléma?
Jelentem én már nem vok szőke, de mostmár gondolkozok a "visszaalakuláson":)
Amúgy tényleg nem jó semmire, csak hogy megkeresd a barátaid!! Meg hogy hülyék bejelöljenek:) Nálam volt egy kicsit ismerős helyről, ezért megkérdeztem ismerem-e mert nem emlékszem rá!! Na erre: ó tündérke, nem is ismerjük egymást, bocsánat tündérke!! És visszavonta bejelölést:) Na ez a normálisabbik:)
anyáméké most kb 4 m magas és vagy 5 m az átmérője.nekik is egyszer ugy 1 m es korában a gyerek félbetörte.aztán nem engedtem neki az alsó hajtásait nőni mindig letörtem,csak a felső 2 és azóta is gyönyörű az első elágazás magasabban van mint 2 m ugyhogy nem baj,hogy elfagyott a teteje majd kiheveri,csak szedd le az alsó hajtásokat.az enyémmal is ugyanezt csinálom.folyamatosan jönnek rajta de mindig körömmel kicsipem és csak a felső 2 engedem nőni.azán az majd elágazik:)
vmaniko ha jól látom az 1634-es hozzászólásod képeinél, akkor van egy selyemakáco. Hogy csinálod, hogy olyan szép kis koronája kezd lenni? Nekem is van, de az enyém teteje lefagyott és viszonylag az aljáról hajtott ki később, de még nem mertem levágni. Szerinted az elfagyott részt most még le lehet vágni?
tullnban van??:)))akkor ezt mondta nekem a férjem!azt mondja hogy minden nap elmegy egy kertészet mellettmunkába menet jövet,és ott gyönyörű méteres angolok vannak kirakva az épület elé komténerben .azt mondja van rengeteg féle,csak ő nem ismeri a fajtákat.de ő is azt mondta,hogy drágák.