Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Alex a becsületes neve!!! A papucsával állandóan rohan utánunk, pedig már öreg, beteg, 12 éves, de játék az megy!!!:) A tekintet az ilyen amikor vmiért meg kell őt szánni!!! Tud ám képeket vágni!! Pl ilyen felyet vág-2.kép- amikor eszünk vmit sütit, ilyesmi, és ő nem kap!!
Hát a választás az úgy történt, hogy leguggoltunk a tesómmal a csapat elé, és ő volt a legbátrabb, és odarohant hozzánk! Így rá esett a választás:))))
Ja, és mégvalami!!! Igaz nickem dupla, de megkérhetlek, hogy szimplán írd, mert nemigazán szeretem a duplát!! Köszi:)
Remek!!! Elképzelem a szituációt, ahogy kérésre utánad hozza a papucsodat. Próbálná csak más elvenni Tőle! Hogy hívod? Kicsi szomorú a tekintete, megalázkodó. Miért?
Wanda!!! Te választottad? Azt mondják a kutyus hasonlít a gazdájára.
naponta 2 szer reggel és este permetezem a leveleket a hostát is.második képen jól látszik idén mennyit nőtt már.csak viszonyitás képpen a hosta kb 50 cm magas.
Gyönyörű a rododendronod. Az én példányom is eléggé körül van ültetve. Pont egy japán juhar van az egyik oldalán. Eddig úgy gondoltam, hogy sokan vannak, de most, hogy olvastam a te példányodról én is ott fogom hagyni.
Gyönyörű színe van a rododendronodnak. Nekem is van egy, többet is szeretnék, de még nem találtam meg az igazi helyét a kertben és addig teljesen fölösleges többet ültetnem.
Ott akarom hagyni, eddig az egy évet jól bírta, ráadásul egy sokkal naposabb helyen!!! Remélem itt is jó lesz neki!! Kifigyeltem, és szerintem megfelel a hely! Mármint árnyék szempontjából!!!
A rododendronnal kapcsolatban érdekes dolgot véltem fölfedezni a napokban én is. Már pontosan nem is tudom olyan régen volt, de talán úgy három éve vehettem egy példányt a nevére sem emlékszem már talán bordó piros színű . Cserépben volt mint rendesen. Beültettem, de nem akart meg sem moccanni ( ez egyébként napos hely volt ) ezért kb még kétszer átültettem amikor is arra az elhatározásra jutottam, hogy utoljára a ház előtti kiskertbe ültetem ami egy félárnyékos rész. Mindig úgy ültettem át, hogy a földből egybe jött ki a gyökere, mintha éppen akkor ültettem volna ki. Nem akart beindulni a gyökere sem. Kb. két napja viszont azt vettem észre, hogy elkezdett hajtani nem is kicsit .Nem szeretném elkiabálni, de szerintem most találtam meg az igazi helyét.