Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Én a stopword oldaláról töltöttem le a Data.zipet, amit módosítottam úgy, ahogy le volt írva. Abban 3 fájlal több van az audio könyvtárban, mint az eredetiben: !Radar.wav !RadarF.wav !RadarM.wav
Ezekből az első kettő mondja, hogy "Elektro radar" Ezenkívűl sipol is, ami elég idegesítő. E helyett keresek majd egy szebbet, p. egy bim-bam-ot.
Ezt hogy értitek, hogy francia hanggal mondja be és figyelmeztet a radarokra?? Nekem nem mondd semmit, csupán sípolva jelez. Én értek félre valamit, vagy nem állítottam be valamit?
Neked a Data.zip-ben az audio könyvtárban lévő fájlokat kéne lecserélned. Abban van az is, amelyik a radarnál figyelmeztet. Ilyenek a !Radar.wav és a !RadarF.wav. Nálam mind a kettő ugyanazt mondja.
Gondolom kaptál a készülékhez egy USB kábelt. Azzal kösd össze a kütyüdet a szg.-el. Akkor kapsz 1 vagy 2 plusz könyvtárat, attól függ, hogy van-e benne plusz SD kártya vagy sincs. Az első plusz könyvtárban vannak a Mio cuccai. Ott a MioMap/MioMap/Voice könyvtárba kell másolni a hangokat.
Ha 1 hétig nem használod a kütyüdet, akkor is elég csak a rövid gombos kikapcsolás (kb. 1 mp) A hosszú gombos csak akkor kell, ha lefagyott a rendszered, vagy csak újra akarod indítani.
Ok azon már túl vagyok...sajnos francia hanggal mondja be a radarokat...nem a kiírással van a baj!:-)Bocs pontatlanul fogalmaztam az előző hsz-emben!:-)
Van valami ötletetek,hogy mitől jelzi be franciául a radarokat a szerkezet?Gondolom a külföldi fórumról lehúzott data zip.-es frissítés utántól csinálja.Tudom ezt orvosolni valahogy?
Sziasztok.Nagyon köszönöm a segítséget.Teljesen amatőrvagyok a dologban.Hol találom a mio voice könyvtárat?Még egy kérdés. Ha 2-3 napig nem használom a készüléket akkor is elég a rövig gombos kikapcsolás ,vagy az 5 mp.-es teljes kikapcsolás ajánlott? Köszi
Kb 3 hete vagyok boldog tulajdonosa egy c520-asnak. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy minden bekapcsolás vagy soft reset után be kell állítani az órát? Mert nekem folyamatosan elállítódik az idő. Ez normális, vagy a készülék hibás??
A nők simán "felmentek" valószínűleg Andrea marad, Zsuzsa nekem túl katonás!
A hangerő szabályozást (némítást, új ikonokat, új 2D/3D kezelést, speedcam módosítást, új zoom paraméterezést, POI kezelés módosítást, gyorsított berepülés lehetőséget stb.) tartalmazó datazip módosítás elsőre a 720-on nem ment tökéletesen, a némító ikon hiányzott, a beállítás menükben francia szövegek jelentek meg.
Szerencsére a fórumon találtam egy régebbi hozzászólást a némító ikonnal kapcsolatban és ez alapján sikerült kideríteni, hogy a datazip külön utasítássorokon kezeli a 720-ast.
Miután ezeket meg a francia szövegeket átírtam, a kütyü tökéletesen működik, sőt, mintha a dadogás is megszűnt volna...?
A javított datazip fájl mostmár 520-ra és 720-ra is jó, köszönet a jó leírásért és az alapokért stopworld-nek!
Sziasztok. Most találtam erre a topicra, pedig már 2 hónapja van 520-asom. Gőzerővel olvasom az elejétől, már csak 150 van vissza:) Addig is el tudja valaki küldeni a női hangokat? Köszönöm előre is!
Sziasztok.Tegnap vettem a Mio c 520-at és nagyon hiányzik róla egy női hang.Legyen szíves küldje el nekem valaki Andreát és ,hogyan kell feltelepíteni.Előre is nagyon köszönöm.mail:andor_balogh@freemail.hu
Remélem, sikerül a felrakás is, holnap nekiállok (bár félek, nem lesz egyszerű...). A C720-on a teljes Európa térkép a gépen van és egyenlőre nem látom a könyvtárakat, decsak egy kis idő kell és megoldom.
A stopword-öt közben én is megtaláltam, nagyon jó az oldal!
Küldtem a csajokat. A MioMap Voice könyvtárába bemásolod őket, és utána a nyelv választásnál kiválasztod, hogy Andreát vagy Zsuzsát hallgatod-e. (én maradtam az Andreánál. :-))) )
A hangerőszabályzó létrehozását olvasd el Stopword oldalán, nagyon jól le van írva. Itt megnézheted: http://stopword.freeblog.hu/
C720-ra váltottam C710-ről, elsősorban a nagyobb képernyő miatt.Nagyon tetszik, de hiányzik a hangerőgomb, meg Mohabá is dadog néha.A fórumot végigolvasva azt látom, hogy az 520-ra jó dolgok mehetnek a 720-on is! Ha ez igaz, kérhetek én is női hangokat és hangerőszabályozót (+ telepítési leírást) mailen?: kertesz.j@invitel.hu
NEKEM IS VOLT EGY FÉLRELÉPÉSEM A NÉVJEGYEKKEL KAPCSOLATBAN. AZ ELŐZŐEKBEN LÉVŐ GONDOK VOLTAK, A TÉRKÉP NEM MŰKŐDŐTT. MÁR A SZERVIZ MEGOLDÁS INDULÓBAN VOLT, ÁLLÍTÓLAG AZ EMBER ELMONDÁSA ALAPJÁN MÁR R 40-ES SZOFTVER IS VAN. DE MIVEL AZ AKCIÓ CSAK HÉTFŐN LETT VOLNA, A PRÓBÁLGATÁSOK UTÁN( TELEFON KÉKFOG ŐSSZEHANGOLÁS,NYOMKODÁS, KIKAPCSOLÁS, ÚJRA BEKAPCSOLÁS,) ÉS A RENDSZER FELÁLLT, JELENLEG MINDEN MŰKŐDIK KIVÉVE NÉVJEGYEK. ÜDV.MINDENKINEK.
Sőt, még a videóhoz is hekkelni kell. Alapban csak GPS, MP3, képnéző, számológép, kékfogú telefon, kékfogú headset van benne. De ezek legalább jók. Ja, és 5-600km-es útvonal tervezésekor nem írja ki, hogy nincs elég memória, mint a kisebb kapacitású PDA-k esetén. (már láttam ilyet)
A PNA-ban mint ebben is, csak ez a 3 funkció elérhető (mp3 lejátszás, GPS, video), vagy mint a pda-ban, van start menű world, és egyéb programok is??? Bocsi a kérdésért, de més nem nézegettem tüzetesebben meg a cuccokat....
Van vkinek tapasztalat a TMC funkció kapcsán? (persze külföldi) Én használtam már Ausztriában Németországban és Olaszországban, de egyszer sem volt pontos, elkerült egy csomó dugót az autópályán (levitt mellékutakra), de dugó az nem volt.