Keresés

Részletes keresés

oldmumus Creative Commons License 2005.04.16 0 0 1240
Jo, szolok nekik, meg felvetem a javaslatot, hogy irjunk ketfele elofizetesi ivet egy magant es egy cegest!
Előzmény: Törölt nick (1238)
oldmumus Creative Commons License 2005.04.16 0 0 1239
Egyebkent ha nagyon beindul az elofizetes akkor javallom a foszert Urnak, hogy vezessuk be az internetes web es bankkartyas lehetoseget. Ekkor a weblapon az elofizetesi adatok helyes megadasa utan generaltatok egy kodot random.

Ezt kell megadni a fizeto modul megjegyzesekent es egyertelmuen beazonosithato az elofizetes a befizetessel.
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.16 0 0 1238
Ja csak a mi esetünkben a Vezetéknévhez beírtuk a rövidítést. De kötelező lévén a keresztnév kitöltése oda is. Elég viccesnek tűnt. A számlát feltétlen küldjétek!
Előzmény: oldmumus (1237)
oldmumus Creative Commons License 2005.04.16 0 0 1237
En csak az internet elerest adom a lapnak, meg majd irok cikket a 30-asrol, de szolok az illetekeseknek.

A vicc inkabb az, amikor - tobb eves ISP tapasztalat utan - beirja a nevet, de semmi mas adatot nem, igy ha szorakozott akkor storno, vagy nem kelloen nezte at es nem tudni hova postazni pl. a lapot.

Ezert irtam egy csomo feltetelt bele, hogy milyen adatok megletet ellenorizze.
Előzmény: Törölt nick (1234)
oldmumus Creative Commons License 2005.04.16 0 0 1236
Azt hiszem nem esett meg szo a kovetkezo regiorol Indohaz ugyben.

Nagykanizsa fontos csomoponti fonokseg. Kapcsolatban kerultem tobb vasutassal, koztuk egy vezeto beosztasuval aki tegnap irta e-mailben, hogy mar olvasta az ujsagot es megfelelonek tartja. Jo kezdemenyezest es megfelelo szinvonalat veltem felfedezni irasaban!
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.16 0 0 1235
Menjetek már valahová! Legalulra? Az logikus?
Előzmény: István Gyuri (1232)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.16 0 0 1234
Ja ha találtok Cellből megrendelést az nem vicc a telephely megrendelte. Az OTP számlára ment a pénz.
Előzmény: oldmumus (1233)
oldmumus Creative Commons License 2005.04.16 0 0 1233
Irok a webmasternek, hogy javitsa ki, mert az utobbi idoben eleg sokat valtoztattunk a megrendelo es felmero lapon a szorakozok ellen es lehet kimaradt a marcius.
Előzmény: Törölt nick (1230)
István Gyuri Creative Commons License 2005.04.16 0 0 1232

Titibi: Nem régen rendeltem a honlapról a márciust nem kínhálta fel!

Nem voltál elég figyelmes! A legalsó opció (a december utáni) a 2005. március. Nyilván azért került alulra, mert az már "lejárt" szám.

Előzmény: Törölt nick (1230)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.16 0 0 1231
A zsíros állásokat nem viszik a börzére azokat a MOL-os garnitúra és más egyéb külsős emberek kapják. Most pedig amikor mindenhol leépítést terveznek akkor érdekes lenne, ha a börzét elárasztanák állás ajánlatokkal.
Előzmény: braun (1229)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.16 0 0 1230

Nem régen rendeltem a honlapról a márciust nem kínhálta fel!

Előzmény: Leopold (1227)
braun Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1229
 Hát, ami a MÁV Rt. állásajánlatait illeti, az itt offtopic, de a lényeg az, hogy egyszerűan siralmas. Ami persze eddig sem lepett meg, csak hát most ismét volt alkalom egy jót röhögni:-((
Előzmény: uzsgyiremot (1217)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1228
például még nálam is van belőle! Ha érdekel csak szólj.
Előzmény: gumpy (1225)
Leopold Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1227
Szerkesztőség (pl. email)
Előfizetés a honlapon, de úgy, hogy a márciust is beikszeled
Láng börze, oda ki szokták hozni az előző számot is. Főleg ha kéred itt a topicban.
Előzmény: gumpy (1225)
GaGe Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1226
Akkor a cikk amit küldtem, nem lesz benne?
Előzmény: Indóház (1205)
gumpy Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1225
Hol lehet megszerezni az első számot?
Operator Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1224
A célzás nem neked szólt. A tiéd másért lett törölve.
Előzmény: chromax (1222)
rg7 Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1223
Bp-n az Október 6 és a József A. u. sarkán lévő ojságosnál még vagyon lap.
chromax Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1222
:)) Legalább annak utánanézhettél volna, hogy mi volt a törölt hozzászólásban, gratulálok...mert ilyesmi, amit írtál, nem.
Előzmény: Operator (1219)
yxcvbnmaa Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1221

Üdv

Én is hallottam már az újságról, voltam is állásbörzén, de nem vettem észre máv os standnál az újságot:(( A mávos hr-sekkel beszélgettem, meglepően sok állásajánlatuk volt, még mávos cukorkát is kértem:)))

Kerestem már újságosnál is a lapot, de sehol nem találtam.

Lehetne arról szó hogy valahogy kapjak egy példányt a megjelent számokból? Nem köszönöm szépemért, hanem megvenni szeretném. közúti közlekszakosként érdekelne az újság.

köszönettel

yxcvbnmaa

Előzmény: uzsgyiremot (1217)
*911* Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1220
Benne vagyok az újságban! :-)))))
Operator Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1219
Van szabad vélemény, azonban vannak játékszabályok is, amiket célszerű betartani. A játékszabályok közé tartozik az is, hogy nem azonosítgatjuk be egymás nickjeit semmivel és senkivel. Meg még sok minden...
Előzmény: chromax (1218)
chromax Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1218
Nem tudom mit írt be Józsi, de nekem is kimodereláták egy teljesen ártatlan hozzászólásomat. Úgy látszik újabban az Indexen tilos a szabad vélemény.
Előzmény: István Gyuri (1214)
uzsgyiremot Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1217

Hali!

Csak 3 órát voltunk ott, szerdán kb déltől kb háromig. Nem is voltunk feltűnőek, nem volt még indóházas felirat se rajtunk.

A mávos prosi nyilvánvalóan a kívülállók lekenyerezésére szolgál, szerintem is szánalmas. No mindegy, jó hogy csináltak ilyet, blikkfangos, és az átveréseket amúgy is megszokhattuk minden más cégtől is.

Azért vágod, hogy Fehérvár átépítésének dátuma két helyen kétféleképpen szerepel...

H B

Előzmény: Szütyi (1216)
Szütyi Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1216

Én is láttam a MÁV paviolnját az állásbörzén de nem láttalak Titeket.

Egyébként a MÁVtól hozott prospektuis is elég érdekes, kissé távol áll a valóságtól:-)

Előzmény: uzsgyiremot (1190)
radio100jozsi Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1215

Józsi! Semmi szükség erre...

Szerintem sem így kéne ezt intézni...

Előzmény: István Gyuri (1214)
István Gyuri Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1214

Józsi! Semmi szükség erre...

Az 50%-os eladási arányhoz pedig szívből gratulálok, ez megnyugtató lehet a lap létéért aggódóknak.

(A lapkiadásban nem érintettek számára egy kis kiegészítés: 30-50% közötti remittenda teljesen megszokott a magazinoknál, különösen induláskor!)

Előzmény: radio100jozsi (1212)
bicsi Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1213
...a csalódott olvasó sokkal roszabb eset...
A legrosszabb eset pedig nyilván a helyesírásra képtelen csalódott olvasó.
:-)
Előzmény: bicsi (1211)
bicsi Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1211
Bár ez már korábban részben megválaszolásra került, de azért én is csatlakoznék az előttem szólóhoz:

Először is: Részemről gratula az újság eddig két számáért.

Viszont meg kell hogy mondjam: nagy érdeklődéssel vártam a modell rovatban beharangozott V63 tesztet, és nagy csalódást okozott. Azon kívül hogy valóban illett volna mindkét gyártóét bemutatni és összevetni, arra számítottam hogy egy jól körbefényképezett modelltesztet olvashatok majd.

Ehhez képest a négy képen legalább három különböző mozdony van.
Ha kivesszül a kakukktojást, az egyedi N-es mozdonyt(?) akkor a másik három kép közül a távoli nézetből levett kasztnis nem épp a leglényegesebb képe és nézete a gépnek, a másik kettő meg mintha a Deák művek honlapjáról jött volna, nem túl részletgazdag, és a színvilága sem épp helytálló.

Mindezek után erősen elgondolkodtam azon hogy vajon melyik gép is járt valójában a tesztelőnél, és miért nincs arról néhány valóban kiértékelhető kép az újságban?
Mindezt annak tükrében hogy a nagyvasúti írások képanyaga valóban gazdag, élmény végiglapozni az újságot csak képnézegető célzattal is.

A gyártói ígéret demonstrálása fényképpel megkérdőjelezhető, mint ahogy a "sietségben készült" rész is.
Szerintem minden kis és nagyszériás modellt egy polcról találomra levett modell reprezentál, nem a tesztelésre éppen hogy összerakott.

A korábbi válaszban szereplő "nem akartuk a gyártót megbántani" típusú hozzállás hosszú távon nem lesz nyerő. Nem kell legorombítani természetesen a gyártókat, de azt hiszem hogy a csalódott olvasó sokkal roszabb eset mint a csalódott gyártó, főleg ha ez utóbbi az "ez és ez módosítva tovább növelné a modell valósághűségét" típusú kritikát kapná.

Tehát mindent összevetve: remélem hogy az ilyen modelltesztek is elérik majd az újság többi témában mutatott színvonalát.

Még egy apróság más témában: Gondolom eléggé bőséges képanyag áll rendelkezésre, ennek tükrében furcsa hogy a REMOT Szerejes oldal mellet az újság elején, a rövid képes hírek közé is jutott egy ilyen kép.

Mindezt kizárólag jobbító szándékkal írtam, további sok sikert kívánva a munkához!
Előzmény: vasutTOM (1206)
32nick Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1210
Nem akarok kötözködni, de a 1205-ben pont nem írtál mindent kisbetűvel...
Előzmény: Indóház (1209)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!