Keresés

Részletes keresés

chen-gee Creative Commons License 2005.03.16 0 0 7055
Court break for snooker star's wife GORDON CURRIE THE wife of the snooker millionaire Stephen Hendry escaped a driving ban yesterday after apologising in court for claiming she has to live on just £100 a week. Mandy Hendry had told the court her income was only £100 per week, despite her husband earning more than £8 million in prize money alone. She was ordered to appear at the court to explain herself yesterday and turned up to apologise if she had "misled" the court. Fred Simpson, her solicitor acting on her behalf, said her previous claim was a genuine mistake and she was "fortunate" to be married to a wealthy sportsman. "She is a housewife, married with two children," he said. "She doesn’t work as such, but she is married to a top professional snooker player. Her husband’s income is very substantial. "I understand she put on the form her income as £100 a week. She simply put down a figure as she didn’t have an income of her own as such. "Her intention was not to mislead the court, but I would apologise on her behalf if anybody was misled by that. She has a very good family income." Hendry, 37, who was driving a £45,000 BMW X5, was clocked speeding at 65mph on the Perth to Blairgowrie road near Scone Palace, where the limit is 40mph. She said: "At the time of this incident I had not realised that the speeding limit had been reduced from 60mph to 40mph as I had not used this road for some time." Mr Simpson told Perth District Court his client was collecting rugs for her horses when she was recorded speeding. "She accepts she should have paid more attention to road signs, and had she been aware of the 40mph limit, she would have adjusted her speed accordingly," he said. "She has two previous convictions for speeding. She drives thousands of miles per annum. She does not make a habit of speeding." Hendry, who already has seven penalty points on her licence, escaped a ban when Justice of the Peace Stephen White imposed four penalty points. He also fined her £350 and gave her 28 days to pay. He added: "I accept your comments about your previous statement of your means." Hendry, of Castleton Road, Auchterarder, Perthshire, pleaded guilty to speeding on 9 December last year when the case was first called in February. As she left court, she confirmed she was pleased to have kept her licence but declined to comment any further. Stephen Hendry is the seven times former snooker World Champion and one of Scotland’s richest sporting stars. Életemben először sikerült cikket felraknom...:-)))
chen-gee Creative Commons License 2005.03.15 0 0 7054
Egyetértek Snowflakes Ronnie-val kapcsolatos hozzászólásával és őszintén remélem , hogy ez a sikerszériája legalább addig (ha nem tovább) fog tartani , mint Hendry -é!
ks196 Creative Commons License 2005.03.15 0 0 7053
Ha mar itt tartunk akkor en meg Stevens-White dontot akarok. Na az izgalmas lenne ....:) amennyit ok hibaznanak
fighting Creative Commons License 2005.03.15 0 0 7052

Hát ha igy játszana a VB-n is akkor talán izgalmas is lehetne.

Személy szerint a döntőre nem tippelnék, de örülnék egy Sullivan-Hunter és Williams-Hendry elödöntőnek, akkor talán még csak nem is unatkoznánk!

Előzmény: Snowflakes (7050)
Snowflakes Creative Commons License 2005.03.15 0 0 7051

Mutatok pár képet, az utolsó fotón két snooker játékos is van:-))

Snowflakes Creative Commons License 2005.03.15 0 0 7050

Az Iris Masters-en Ronnie győzelmei: 5-3, 5-4, 6-4, 9-5, 10-8 szerintem ez nem akkora fölény amin unatkozni lehetne... A tavalyi VB más kérdés, ott valóban letarolt mindenkit, Hamiltont, Hendryt, Dottot. Bár én azért emlékszem a 2. mérkőzésére Andy Hicks-el, ott azért majnem elbukott.

És én bizony érzem a különbséget a valaki ellen és a valaki mellett szurkolásban.

A mostani VB-re én Ronnie-Hendry döntőt várok (illetve titokban egy Ronnie-White-ot ;-), és UNATKOZNI AKAROK :-D!!!

fighting Creative Commons License 2005.03.15 0 0 7049
Biztos bennem van a hiba mert én csak szeretem a snookert, de nem rajongok érte! Plussz én versenyt szerettem a sportokban, és nem az egyszemélyes bemutatókat.
Én egy 10-0 10 clearence-s produkcióban, talán az elsőt, amikor még semmi nem dölt el, és a 10.-et tudnám igazán értékelni (most már csinálja meg alapon.)

S azt mondjátok, hogy ne valaki ellen, hanem valakinek drukkolja, de ez óhatatlanul azt hozza, hogy valaki ellen is drukkolsz.

Ja és valószinüleg Hendry nagy korszakában is tele lett volna a tököm a fölényével, pedig ő közelebb áll a szivemhez, mint Ronnie.
Bár most vasárnap inkább neki drukkoltam, mint Stevensnek!

Ja és én azt szeretném, ha a világbajnokság utolsó 6-7 meccse a játékosok közti különbség ne legyen több 2-3 frame-nél.
Na akkor tényleg jó világbajnokság lenne!
Előzmény: fulopg (7046)
Kreta Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7048
Sumi és Ronnie tudásban tényleg hasonlít egymásra, de szerencsére a snookerben soha nincs két ugyan olyan állás, míg a F1 pont arról szól, hogy úgyan olyan tökéletes köröket kell megtenni. Most az utolsó frame nem volt semmi. Egy jó játékost magában is el lehetne nézegetni, mert lenyűgöző amit művelnek az asztalon.
Ciani Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7047
Szerintem sem volt rossz a tavalyi vb (oké, volt már izgalmasabb, de a meccsek nagyobbik része élvezhető volt). És ha a mostani olyan lenne, mint ez az Irish, azzal mi nagyon jól járnánk, mert szerintem ez az utóbbi évek egyik legjobb rankingje volt.
Előzmény: Snowflakes (7045)
fulopg Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7046
Nagyon, nagyon, nagyon igaz!!!

Én is pont erről beszélgettem valakivel tegnap. Azt mondta, hogy megérdemelte volna a győzelmet Stevens, mert Ronnie magához képest gyengén játszott, Stevens viszont szép dolgokat csinált, irányított, csak valahol mindig elrontotta.
Hát ennyi. Az érdemli meg a győzelmet, aki megnyeri a partit. Aki valaha is sportolt, az tudja ezt.
Abban is egyetértek, hogy akkor sem fogok unatkozni, ha 10 klírensszel 10:0-ra győz Ronnie, mert az izgalom helyet kárpótol a játék szépsége.
Előzmény: Snowflakes (7045)
Snowflakes Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7045

Elnézést előre is, de most már nem birom magamban tartani: szerintem butaság az, hogy Ronnie győzelme miatt nem volt izgalmas a tavalyi világbajnokság. A VB két hete alatt, számtalan játékost megnézhetsz, számtalan párosításban, - szurkolhatsz, izgulhatsz kedvedre. A snooker szeretet és a snooker nézés nagyon nem azt jelenti, hogy a döntőt, elődöntőt megnézem és sajna ott már nincs izgalom, ha Ronnie ott van. Ráadásul szinte úgy tűnik az írásokból, hogy Ronnie ezt a sikerszériát már ezer éve csinálja, pedig az ő karrierjében még nagyon friss ez a győzelemsorozat. Mit mondtatok volna a Hendry időszakban??

Hagyjuk már ezt a elégedetlenkedést, nyafogást! Örüljünk kicsit annak, hogy mi most hónapról-hónapra szemmel követhetjük ez kivételes tehetségű játékost, aki most épp a pályafutása csúcsára tart. Nézzük azt, amilyen könnyeden szépen, ösztönösen játszik, élvezzük a játékát, élvezzük, hogy jó snookert látunk, élvezzük, hogy szórja a százas break-eket! Nem kell eseményenként új győztest avatni, nem kell mindig valakit erőnek-erejével felfedezni, az egekbe emelni, majd mélyen hallgatni róla, ha nem váltja be a reményeket (Neil Robertson, Maguire stb.). Ez most Ronnie ideje, ismerve őt nem valószínű hogy ez sokáig fog tartani, de addig is, ne legyünk ellene - mert nem ezt érdemli.

Még valami, ami szerintem nagyon fontos: nem játékos ELLEN kell szurkolni, hanem valaki MELLETT, bárki legyen is az...

luxxie Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7044
Szerintem nem, de ha így is van, erről nem Ronnie tehet. Egyébként ő is tud olyanokat bakizni, hogy csak na, tegnap például Hendry megverte volna szerintem. Amikor a nézőtéri rendbontás után kétszer egymás után eltette a fehéret és össze-vissza lökött, akkor teljesen a padlón volt, aztán mégis behúzta a frame-et. Mettyú kevés volt hozzá, az biztos. Egyébként is, régen Hendryvel volt ugyanez, mégsem volt unalmas.
Előzmény: fighting (7043)
fighting Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7043
Szerintem jelenleg csak annyi izgalom van, hogy van-e Ronnienak kedve játszani, vagy sem.
Előzmény: luxxie (7042)
luxxie Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7042
Szerintem Hendry és Higgins pont az a két játékos, akiknek bármikor kijöhet a lépés Ronnie ellen. Bár mostanában nem jött össze nekik, de csak ők ketten a méltó ellenfelei. A többiek nem igazán rúghatnak labdába mellette.
A különbség a Forma1 és a snooker közt az, hogy itt emberi és nem gépi teljesítményt láthatunk (mondom ezt úgy, hogy elismerem Schumacher nagyságát). Ha valaki jobb Ronnienál, megveri. Míg ha valaki jobb pilóta lenne Schuminál, ugyanúgy nem lenne esélye. Ezért mindig megvan az izgalom szerintem.
Előzmény: fighting (7041)
fighting Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7041
Met csak akkor van ilyen izgalmas verseny, mert egyenlőre a többiek egy szinttel lejjebb vannak, mint Ronnie.
Talán Mark Williams, Paul Hunter, Matthew Stevens tudna az ő szintjén játszani jelenleg a "fiatalabbak" közül, de ők fényévekre vannak a legjobb formájuktól.
Sajnos Hendry, Higgins már nem a régi. Az újak meg még nem az igaziak, és ha Ronnie csúcsformában játszik, akkor láttuk mi történt tavaly a VB-n, vagy idén a Masters-on.
Na ezek azok a versenyek, amikre egy kevésbé fanatikus rajongó nem kiváncsi.
Lsd.: Mi történt tavaly a Forma 1-ben, és mi lett a következménye, drasztikus nézettségcsökkenés!

Na ezt nem kivánom a snookernek.

S abban igazad van, hogy az lenne az igazi, ha újra jó lenne Williams, Hunter, Stevens, és még bírná az iramot több versenyen keresztül Hendry, és Higgins, amíg jönnek a fiatalok.
Előzmény: Gracioso (7031)
Ciani Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7040
Nem nagyon kellett neki rohangálnia, 75 volt az asztalon, 68 előny és két pirossal gond nélkül lökte a feketét. Egyetlen egy lökése volt a pinkre, ami kicsit rizikósabbnak volt mondható (de akkor választhatta volna a kéket is, csak a jobb terelési lehetőség miatt döntött végül amellett), a többi mind csuklómunka neki. És ez a Ronnie már borzasztó erős fejben is, volt idő amikor ez a nyomás talán túl sok lett volna számára, pl Hunter talán a tavalyi Masters döntőben nyert ellene nagy hátrányból, de a vb óta Ronnie egy komplett játékos, akinek nincs gyenge pontja.

Ami furcsa volt, hogy Ronnie milyen passzív egész este. Végig Matthew diktátla az iramot, ő vállalta be a hosszú pirosakat és tette ezt eredményesen többnyire, ő kezdte el építeni a breakeket, róla szólt ez az esti session. Sajnos a kritikus helyzetekben sokszor rosszul választott lökést (annál az utolsó pirosnál középre meg egyszerűen beremegett, ami kicsit meglepett azok után, hogy mekkora comebackeket csinált). Ronnie ebben is rengeteget fejlődött, higgadt tud maradni a legpechesebb kick vagy elszúrt terelés után is, ezt kéne Matthewnak is megtanulnia.
Előzmény: Gracioso (7037)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7039

Én asszem,h Matthewnál 50-60 pont tájékán bejön vmi mentális blokk,olyankor elcseszi a tereléseket,és onnan teljesen az ellenfél "kegyeire" van utalva..:(

Előzmény: Ciani (7033)
ks196 Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7038
Ugy van!! Egesz meccs alatt ambivalens erzeseim voltak, mert Ronnira fogadtam Matthewnak drukkoltam. :) Szoval orulok is meg nem is. Kar hogy nem a vegso frameben alakul igy ahogy alakult. Na joccaka mindenkinek.
Előzmény: fulopg (7034)
Gracioso Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7037
Nos szerintem épp elég az a súly ami rajta volt plusz az, hogy Matthew (nagyon okosan) szétszórta a pirosakat, és Ronnienak rohangálnia kellett vissza a feketére meg rózsaszínre. De a kedvedért máshogy írom: amit Ronnie az utolsó frame-ben csinált, azt én még nem nagyon láttam senkitől ilyen lazán a mai mezőnyből. :)
Előzmény: Ciani (7035)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7036

Először is nagy gratula Matthew-nak,1:6-ról szépen felállt,és azt mondom: így ki lehet kapni.(bár a győzelem lehetősége is meg-megcsillant,de Ronnie az utolsó frame-re összekapta magát)

Kevésen múlt,basszus..(mert azért bosszús vagyok ám)

Mind1,szép volt,fiúk!

Ha technikailag nem is hibátlan,de izgalmas döntő volt.

Ciani Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7035
Miért? Az utolsó frame-ben semmi különöset nem kellett löknie Ronnienak abban a breakben, egyedül a nyomás volt rajta nagy, de hát ő azt már lazán kezeli. Amit egyedül ő tud, azt a délutáni sessionben mutatta meg, na akkor tényleg nagyon ott volt: keveset rontott, erős safteyket lökött és csodálatos breakeket hozott össze.
Előzmény: Gracioso (7032)
fulopg Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7034
Éljen Ronnie!!!

(no meg aki rá fogadott ;)))

Tényleg szép volt.
Ciani Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7033
Hát ez bazz :( El vagyok keseredve, nem mondom, hogy nem érdemelte meg Ronnie, de nem rajta múlt. Az esti sessionben talán egyetlen frame volt, amit végig uralt, az utolsó kettőt is simán végig kellett volna löknie Matthewnak. Na mindegy, ez van, tulajdonképpen már ez a döntő is nagyon jó eredmény, meg ha így játszik a vb-n, akkor megint odaérhet a végére, de ez akkor is elég sokkoló most.
Gracioso Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7032
Óriási gratula Stevensnek!! Nagyon szépen játszott, de amit Ronnie az utolsó frame-ben megcsinált, azt nem tudom, hogy ma meg tudja-e csinálni bárki más... Ez gyönyörű volt, és ma ráadásul Ronnie nagyon szétszórt volt. Az utolsó frame-re nem tudott honnan szedett össze ilyen összpontosítást...

GRATULA RONNIE ÉS MATTHEW!
Gracioso Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7031
Azt értem, hogy azt akarod, hogy izgalmasabb legyen a snooker, ez teljesen ok. De ezt miért úgy akarod elérni, hogy játsszon Ronnie szarul/szarabbul??
Előzmény: fighting (7030)
fighting Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7030
Ez megint milyen szar lökés volt, bár játszhatott volna tegnap is igy!:(
Előzmény: fighting (7029)
fighting Creative Commons License 2005.03.14 0 0 7029
Ronnie most már katasztrofálisan játszik, s ha nem történik csoda, akkor megnyereti a meccset Stevenssel, aki szintén nem játszott az elején túl jó, de mostanra már nagyszerűen is játszik.
Gracioso Creative Commons License 2005.03.13 0 0 7028
Ennyi idióta nemnormálist. Nem igaz, hogy nem tudják kikapcsolni a hülye telefonjaikat. Meg ez a vekkeres fickó...
Előzmény: ks196 (7027)
ks196 Creative Commons License 2005.03.13 0 0 7027
De ez ilyenkor akart felkelni vagy mi? Kar hogy nem mutattak vegig.
ks196 Creative Commons License 2005.03.13 0 0 7026
Ronnie akkora csorgest csap a jeggel a vizebe hogy ott rohognek a hatterben a nezok :))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!