Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
A rizsfelfújt ma gyümölccsel készült, friss málnával saját gyártmányú magozott meggybefőttel és természetesen a meggybefőtt levével. Miközben a gyereknek szóltam, hogy elkészült, láttam egy angol rózsát nyíladozni megyek lefotózom.
nézzenekoda micsoda univerzális vagy:))mi csak perecet ettünk de van itt egy pékség és ők frissen sütnek mindent helyben.irtam mailt.most kis időre engedem a zsoltikát,addig irjatok!nemsokára jövök..
Megpróbálok képet csinálni róla kicsit később, mert most a rizsfelfújtam éppen süldögél és nem merem itthagyni. Egyébként kis bokor maga a növény állítólag egész nyáron virít és szereti az árnyékos, félárnyékos helyeket.
OKÉ:)ha jobban belegondolok nemis tudom milyen az.nekem is van liliomom meg sásliliomom,de inkaliliomról még nem hallottam.lehet,hogy ma én se leszek nézem a tv-t kivételesen.látjátok senki sem jött segiteni megenni a sok cseresznyét!nagyon késői nagyon nagy szemű és nagyon ropogós fajta.pedig szivesen adnék akár 30 kilót is mert ugysem birjuk megenni.még a héten aktuális,aki pécs felé jár beugorhat szivesen látjuk:)
Ma nálunk is nagyon meleg volt. Képzeljétek kinyílt az inka liliomom délelőtt még semmi estére pedig már szép kis virág. Csináltam róla egy képet, de olyan homályos( nem sokat láttam mert közben besötétedett ) hogy nem teszem fel. Majd holnap próbálkozom megint.