Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Sziasztok! Épp egy olyan szállodába értünk, ahol van net. Most olvasom, milyen idő volt közben otthon. : ((( Jesszus, kíváncsi vagyok, van-e még kertünk..
Nem semmi ez a kép. Gratulálok! Én is próbálkoztam már a villámokkal, de még nem jött össze. Gondolom sorozatfelvétellel csináltad, mert véletlenszerűen elkapni szinte lehetetlen.
hallooooo ez egy vicc volt!nézdmá elbujtak...sehol senki...kong minden az ürességtől...na akkor megnézem a kaját kb fél óra és itthon lesz a drágám.majd utánna jövök:)sziasztok rosszcsontok!:)
na jó,ha raksz föl egy képet a kedvencemről akkor nem árulom el senkinek ahogy titokban a national geograficnak dolgozol.bennem bizhatsz senki sem fogja megtudni...öö...hogy is kell több cimzettnek egyszerre levelet küldeni?:))
Addig rendben is hogy a lehullott levelet össze kell szedni.Nem a melótól húzódozok, az nem gond, de plö a japán akác - ha jól tudom... - virága volt az ami összeszórt mindent és szőnyegszerűen terült.