Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
pedig milyen szép udvarotok van-volt.és főleg mikor ilyen idős fát dönt ki a szél hány évbe telik mig a helyére uj nő,és ujra lesz árnyék.
én is bevittem minden mozgathatót a vihar elől.éjszaka ugy dörgött,hogy nem tudtam aludni.
mindjárt a villámvdászat jutott eszembe.:)most voltunk pécsen tekkóba/ez nem a reklám helye/ vásárolni,csináltunk / többesszám pedig közöm nem volt a géphez/szóval csinált a férjem pár szép képet a városban.nem a tekkóról:))majd érkeznek...
: ) Na, megyek most, mert igazából nem a múzeum előtt ülök ám (jól bevettétek, mi? Háhháhá!!), hanem egy szállodában, és a Zuram csúnyán kezd nézni a szemivel a netezés miatt. Asszonysors..