Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Tűző napfényben nem tudok jó képeket csinálni, meg a virágjaim is teljesen el voltak kókadva. Igazából nem volt jó témám, így hát pókokat fotóztam, madarakat az ereszünk alatt a fészekben, háziállatainkat, meg ilyesmiket. Ezek meg nem virágos témák. :-)
Hogyhogy más? Nagyon klassz volt, ilyen deszkákon kellett lépkedni több hosszabb szakaszon is, mellettünk meg ott dagadozott a láp.. Aztán meg ilyen erdők:
Én sokfelé jártam, de nem nagyon van hozzá foghatóan szép városunk, igaz, mostanában minden nagyon szépül. De Pécs fekvése és az épületei, a Zsolnai tetők, a római és török kori emlékek és sorolhatnám... Annyi minden van, ami vonzóvá teszi. Csak egyvalamilye nincs, illetve van, csak nem látszik, mert le van fedve, folyója. Pedig a pécsi bőrgyártás a folyójára épült, valahol a színházon túl van, azt hiszem Tettye névre hallgat mint a városrész és valamelyik utca alatt folyik.
én sajnos még nem sok helyen jártam az országban.ugyhogy nem nagyon tudom összehasonlitani más városokkal.nekem az tetszik pécsben,hogy a központban legalább régi épületek vannak.