Én is ifjú vagyok, és tehetséges, és lassan 5 év alatt mégse volt balesetem, pedig nem vagyok kisangyal... :) Nem ismerem a részleteket, de lehet, hogy a rutin hiánya okozta, aminek megszerzését a magyar jogosítvány-szerzési gyakorlat egyáltalán nem támogatja.
Üdv. Nem tud valaki merő véletlenségből egy eladó bal első ajtót lehetőleg ezüst színben? Egy pancser belém jött. Köszi. UI: Vigyázzatok az ifjú tehetségekkel.
Jól tudod! Főleg nem a fél szintetikust a sima olajjal. Mert az 5w-ek ha jól tudom fél szintetikusak, a 0W szintetikus a 10w meg sima. De ezzel mindig bajom van. :)
Köszi a segitséget mindenkinek az átállást én is tervbe vettem csak a szervizkönyv alapján és a szerelővel történt egyeztetés után azt láttuk hogy a mobil1 5w40-ből van még 8000 km hátra de ha csökken a szint akkor valvoline 10w 40-nel van után töltve.Köszi a segitséget mindenkinek mégegyszer
hali én omegába raktam jobbkormányos vauxhall-ét, gallonban és mérföldben mér, elég érdekes :D bal kormányos is tudhat angolul, nemcsak németül, nekem is olyan volt eredetileg, csak meguntam a pixelhibákat...
Holnap esetleg meg tudjuk azt ejteni, amit a múltkor mondtál, hogy elviszed magaddal a laptopot és meló után hazafelé ütközünk valahol egy gyors olvasásra?
Ugyanis valszeg rossz lett az új légtömegmérő. 2 napig üzemelt kb tökéletesen, mert végül cserélni kellett, de megint jön a hibakód, nagyobb terhelésnél. Csak addig nem akarnék a boltban reklamálni, amíg nem tudom a tutit :)))
Basszus...... :-)))) Mennyit meloztal,hogy igy elmegyunk egymas mellett...... :-))) Szal a kipuffogost kerdeztem amit tegnap irtal,hogy lattad itt milyen jo aron van.... A masik,pedig ha nem akar jelentkezni-akkor irok neki 1 szepet es elkuldod neki.... :-)))
Bezony-pedig jo dolog....-ahogy mumtaz is irta..... :-))) Venned kene eloszor is 1 ilyet(bontottan 15.000 tol van)+minden jeladot megvenni es bekotni...... szal nem lenne occso.... :-(((( Nekem szerencsere ez van es mondhatom nem rossz....
Az a TID (Triple Info Display) kijelző, ami neked van. Amit a Youtube-on láttál, az a MID (Multi Info Display), ami kijelzi a pillanatnyi fogyasztást, az átlagsebességet, a tankban lévő üzemanyaggal (a jelenlegi átlagfogyasztással) megtehető utat. Az autó gyártási évétől és felszereltségétől függően Check Control funkció esetén kiírja a kijelzőre, ha kevés az olaj-, hűtőfolyadék-, ablakmosó folyadékszint. Automata váltó esetén kijelzi, ha probléma van. Kijelzi az tompított fényszóró, vagy a féklámpa hibáit, illetve gyári xenonos változat esetén a xenon meghibásodását.