A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
Mi sem rántja meg jobban az elmét, mint a válás. Pont. Na és ugye énengem az exnejem addig is levegőnek nézett míg házasok voltunk. S valójában nem történt változás, mert a válóperen is végig levegőnek nézett.
Már is bevillant egy film mely jól megmutassa milyen az, ha a nő levegőnek nézi a férjét.
Mrs. Doubtfire Apa csak egy van
Vígjáték, de mögött nagyon tragikus dráma.
A filmben a feleség erőszakos, akaratos, semmi kompromisszumot nem keres, a döntést meghozta és abban a hiszemben van, hogy jó döntést hozott: csonka család.
A buta libák sose gondolnak bele abba, hogy másnál miként csapódik le a karmarombolásuk. Hála Istennek az elvált nők a saját karmájukat rombolják leginkább, aztat láttam. Ismerek olyan elvált nőt, akit az egyik kapcsolata vízbe fojtott. Sokat sírtam miatta, mert a víz alatt elúszott a lehetősége a megtéréstől, a megmeneküléstől az Isten haragjától. Aztat láttam, hogy az elvált nők ilyesmire sose gondolnak, ahogy semmire se.
EGW tiltya, hogy a nővel jól tegyél, ugyan honnan ismernéd őket? Az orális szex a nőknek jobban bejön mint a vaginális, te ezt adventistaként honnan tudnád? múúúúú
Nem én fórumozok éjjel egykor, tündibündi... Már arra is gondoltam, tőled a közelmúltban elvált a nejed és nem azért, mert egy másik csajnak sorozatorgazmust csináltál.........
2015 májusában Zsírbuzi mesélte mit tett Cillittel. És hogy honnan vette a bátorságot, hogy Cillit facebook profiljával kapcsolatban intézkedjen röffröff imácc hazudni, ezért gyűlöl az Isten, Ézsau
Éjjel 1-kor nős embernek NINCS lehetősége fórumozni röffröff. Legalább odafigyelnél mikor mit hazucc. És úgy alakítanád életritmusod, hogy ne cáfolja hazugságaid töfftöff
Tündérországban... igen... a Földön nem... folyton buzikkal volt, én kuliztam. Láncra kellett volna vernem az asszonyállatot? Inkább mennyen a buzikkal. Sokba volt az állattartás.