Nagyon meglepődnék ha hazajönne, én visszalépésnek érezném. A mostani szezonja után szerintem az is benne van a pakliban, hogy hosszabbít a Gironaval még egy évet vagy egy még magasabban jegyzett csapathoz igazol.
Szerintem ők nagyon komoly páros lennének. Mindketten ilyen "edző kedvencei" típusok. Ráadásul Gyuri Spanyolországban centert játszik.. Szóval 4-5 kombóként igazi kincs.
Szilinek köszönök mindent! Igazi kedvenc volt Szombathelyen! Úgy gondolom mindig meg fogja kapni a tapsot, bármilyen mezben is térjen vissza.. Sok sikert a továbbiakban! De ne ellenünk.. :)
Persze Krivinek is köszi és sok sikert! Reméljük az új csapatában tud kicsit előrelépni.. Kíváncsi vagyok mi van Bognárral.. Remélem GG-t megkerestük azért előtte.. (ha csak egy minimális esély is van a hazatérésére..) Kicsit más lenne a BL-re is a leányzó fekvése vele..
Egy csapat vezére akar lenni, ebből teljesen egyértelmű volt, hogy már nem akar külföldre menni. Találja meg itthon a számítását, vezessen egy csapatot a legjobb négybe, szívből kívánom neki.
Ezzel mi csak jól jártunk, tovabbra sem értem, hogy miért akartuk marasztalni. Jobb játékosra van erre a posztra szükségünk, már csak meg kell találni a szakmai stábnak.
Benke és Krivi is távozik, előbbit meg szerettük volna tartani, de nem akart maradni. Sok sikert mindkét játékosnak, köszönünk mindent, Szili remelem megtalálja azt a szerepkört, amire vágyik.
Hát elég félő hogy selejteznünk kell majd,ebben az esetben viszont sajnos nem leszunk olyan csabitoak extra légiósoknak,mert nem csak a pénzt nézik ezek…ilyen lagymatag bajnokságba kevés a jo légiós,persze jövőre biztosan keményebb lesz(ASE,Olaj,Alba stb..)De akkor is a színvonal nem erős.
Viszont ha csoportkör,na akkor viszont mindent megtenni mindent beáldozni mert az utolsó lehetőség lesz kb.
Nem csak emiatt, az összes magyar csapat az utóbbi időben gyengén teljesített nemzetközi szinten, ha egyáltalán elindult. Várható volt, hogy egy idő után erre nem adnak fix csoportkört, mikor a selejtezőben is vannak jobb csapatok a Falconal.
Ha megkapjuk a csoportkört, akkor viszont tényleg all int kell nyomni a BL-re, mert ha idén is gyengék leszünk ott, utána már nem lesz többet fix helyünk.
Ha selejteznunk kell akkor baj van. Egy eselyunk lehet, hogy mi rendezhetjuk a selejtezo csoportkuzdelmeket.
Alltalaban minden csoportban van egy nagyagyu aki sokkal nagyobb koltsegvetessel tudnak nalunk dolgozni. Semleges helyszinen sok eselyunk nem lenne egy ilyen csapat ellen.
De en bizom benne, hogy fo tablasak leszunk. Itt van nezo, hangulat es alltalaban jo meccsek szoktak lenni. Ez a bl erdeke is bar lehet oket ez nagyon nem erdekli.
Biztos jobb edzo mint Szarvas es a csapat is jobb lett a keze alatt de szerintem ennyi volt is abban a keretben. 5 meccset jatszottunk ellenuk az iranyitasa alatt abbol 4 tukor sima volt egy meccsen kaptunk ki amikor 56%-os triplamutatojuk volt.
Szerintem a tundermese nem ugy fog naluk vegzodni ahogy almodjak de ne legyen igazam. 2 magyar tavozott toluk, 4 legios lehet csak. Jelen pillanat nincs magas emberuk. Bl-ben selejteznek onnan viszont fo tablara jutni magyar csapatnak szinte lehetetlen az uj kiiras alapjan.
Kivanom, hogy legyen jo csapatuk mert jo lenne egy kicsit izgalmasabb bajnoksag de ott most eleg rozsaszinbe latjak a vilagot szerintem.
Közben Vidin marad Szolnokon, valószínűleg lesz ott is pénz bőven, ha már kijelentette burkoltan, hogy csak akkor marad ha lesz pénz minőségi csapatot építeni.