Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
én is. akarok tudni a múltról. esetleg egy éjszakás kapcsolatnál nem, mert ott nem fogja elsorolni az ember, hogy volt x nővel és y férfival kapcsolatom és kétszer voltam tripperes.
de még egy egyéjszakásnál is első dolga legyen a hiv-esnek, hogy szól, hogy figyu, ez van, mehet?
jó én most másféle nemi szerepekről beszéltem, de azért álljon meg a nászmenet. egészen jól haladunk, ami azt illeti, még ha nem is értünk ebben egyet. lassan? igen, lassan, de van haladás, nekem ez a véleményem. és lesz is még. de ne öntsük már ki a gyereket is a fürdővízzel. én NEM AKAROK SEMLEGESNEMŰ LENNI!
"ha nem vagytok rá hajlandóak különféle kitekert indokkal majd perelek. ugye milyen nevetséges? na a transz megteheti. és ez a vicc. "
SzVSz inkább az, hogy a legelső bíró nem hajtja el a búsba vele.
Illetve - ha ez a per jogszerűen mégis megtörténik -, hogy a törvényhozás attribútumokat (például homofóbia, transzfóbia, megatökömtuggya) jelölhet meg bűncselekményként.
nem tudom mi a végső cél, de van már olyan, hogy valaki kikelt magából, mert vele nem akart lefeküdni más csak azért, mert transz.
és azt hiszem még perelt is, de ebben most nem vagyok biztos.
ez most hova vezet?
figyu, én le akarok veled feküdni, vagy a Dzsonszival. ha nem vagytok rá hajlandóak különféle kitekert indokkal majd perelek. ugye milyen nevetséges? na a transz megteheti. és ez a vicc.
azért, mert aki ezektől eltér, annak megkérdőjelezik a nemi identitását.
pl. amelyik férfi nem "úr" a háznál, annak az embernek a saját nemtársai kérdőjelezik meg férfiasságát ...
ez nem azt jelenti termsztsn, h amelyik házasság/párkapcsi így jól működik, azt fel kell(ene) robbantani, hanem azt, h más alapokon működő kapcsolatokban sem kellene a felek nemi identitását megkérdőjelezni, ha amúgy férfiként, nőként funkcionálnak.
vagy pl. a nő választhassa!!, h akar-e anya lenni, és ebben a minőségében ne legyen kiszolgáltatott bárkinek is ... és ha nem akar anya lenni, akkor nőségét ne kérdőjelezze meg senki ...
stb ...
természetesen a nő csábíthasson, ha akar, és a férfi is udvarolhasson, és maradjon meg ennek a keretei között, de már ne nyomuljon ... szóval ezek ... ilyenek ...
miért is ne? én minden egyes partneréről tudtam a férjemnek, és ő is az enyémekről. nem név szerint, de számszerint igen. miért olyan nagy ügy az őszinteség egy párkapcsolatban? a kezdetén?
nemibetegségről nem tudok nyilatkozni, mert nincs és nem volt. de a meglévő nemibetegségekről KÖTELES tájékoztatni mindenki a másikat, mert kockázat. és akkor el lehet dönteni, hogy vállalja-e a másik a kockázatot. szerintem.
én például elképzelhető, hogy lefeküdnék egy hiv-fertőzöttel megfelelő védekezés mellett. de előre akarom tudni. ha utólag tudnám meg még fel is jelenteném.
sajnálom a barátodat, és nagyon megvan a véleményem a folyamatról, ami engedélyezte a nemváltást, ugyanis ha ő skizofréniára hajlamos akkor annak ki kellett derülnie. instabil embernek engedélyezni a nemváltást? komoly szakemberek lehettek akik foglalkoztak vele, mind, egytől egyig.
miért kellene kikecmeregnie? melyik faj lépett ezen túl?
miért baj az, ha vannak nemi szerepek? egyelőre nem tudnak (és nyomatékosan mondom, továbbra sem, és úgy tűnik a jövőben sem) szülni a férfiak, nem tudják magukat teherbe ejteni a nők.
és ez így marad, és speciel akárhogyan operáltatja magát egy férfi, megintcsak nyomatékosan mondom, nem, továbbra sem tud majd teherbe esni és szülni. a nemi szerepek ennyiben biztos, hogy fenn fognak maradni. pont.
merthogy már nem arról van szó, h a transzok azt akarják elismertetni, h ők ahhoz a nemhez tartoznak, aminek vallják magukat, és nem ahhoz, amivel születtek, hanem arról van szó egészen határozottan, h aki ezt nem akarja elismerni, azt az embert negatívan jelzőzzék, és ehhez csapatokat gyűjtögetnek ...
mások meg éppen befelé igyekeznek .. nevelési hibás SNI, meg figyelemzavaros kölyköket szeretnének betűszavakkal felcímkézni, mert akkor már meg is van oldva az ügy
de a legjobb, ha az ilyen kölyköket felcímkézik betűszavakkal, oszt' valamelyik szak(r)embernél (a 29.-nél biztos találnak erre fogékonyságot!) kiderítik, h nemibúja van, és műteni kell, és akkor nem kellenek a betűszavak, amiket egyébként meg akartak, de mos'már nem akarják ...
de ez is milyen már ... egyesek szeretnének kibújni a BNO alól, mások meg éppen befelé igyekeznek .. nevelési hibás SNI, meg figyelemzavaros kölyköket szeretnének betűszavakkal felcímkézni, mert akkor már meg is van oldva az ügy, mások meg éppen ellenkezőleg ... a lényeg, h aki eddig a normalitás spektrumán kb középen helyezkedett el, érezze totálisan hülyének magát ... és különben is, legyen a normalitásnak is BNO-ja nem?
nyahh, és itt van a csavar a zügyben, h úgy kb mindenki is hülyüljön meg, rendüljön meg eddigi identitásában.
nagyon jó, h eszembe gyött E. uis, ha E. férfinek képzeli magát, akkor mindkét nem, a női, és a férfi is, amennyiben vonzónak találja, önmagát buzinak gondolhattya, eddigi heteroként elképzelt saját maga helyett ...
tehát azért, mert Evelyn hülye, legyen mindenki más is az, aki meg akarja b.szni ...
nyahh ... tehát, ha én össze akarok feküdni E-vel, aki férfinak gondolja magát, éÉn rendüljek meg saját szexuális irányultságomban, merthogy E-nek mégiscsak női teste van (#hogytörjönkialába!), vagy esetlegesen férfiak, vagy egyéb faszok, akik fejéből eltávozik minden vér Evelyn láttán, aki férfinak képzeli magát, higgye azt magáról szintén, h buzi ...
a legjobb az lenne, ha Evelyn homoszexuális férfinak képzelné magát egy nyitott férfizuhanyzóban ... sztem sokan vállalkoznának az ápolására ... kérdés, h a strandtáskákkal várakozó család mit szólna mindehhez, h amíg ők várakoznak, apu a zuhanyzóban "buzul", mert biszex ...
namost ugye, ha BNO-kód, akkor könnyebb dolga van a többségi hülyének, mert egy másik hülyét sokkal könnyebb elfogadni, mint egy olyan hülyét, akiről egy tollvonással, egyik napról a másikra megállapítást nyer, h ő nem hülye ... és érkezik a hülyeség csimborasszója, uis, nekedszegezik: deésha szegény transzt nem fogadod el, akkor hogy fogadod el a hülyéket??? nahh ... hát itt van a csavar, uis a hülyéket el lehet fogadni ... a transzokat is, amint beláttyák, h hülyék ...
nekem egy barátom, akinek hajlama volt skizofréniára, és megműttette magát, skizofrén lett ... :(
és ő az az ember, aki zsigerileg megért engem ... és nagyon, nagyon szomorú vagyok emiatt ... és magyarországon fakad egy raklap problémája ebből ... neki! és szuperintelligens, művelt, meg minden ...