"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
Igen ... valamiért nem tettem nyilvánossá , most meg nem tudom visszacsinálni , mer' ha láttál már technikához hótthülye' vénasszonyt , azt én túlszárnyalom .
Persze ... van működőm is , de fogalmam nincs , hogy tudhatnád meg , mert hogy ide ki nem írom , az ziher . Nemtom' esetleg a feminista topikból kapcsolatban vagy-e valakivel ...ott van aki tudja az enyémet , vagy a tel.számom is .
Nekem a "Szia, cica, van gazdád?" is tetszik. Nem mondom, hogy beválna, de mindenesetre vicces. :D
A férjem előtti utolsó exem azzal a dumával szedett fel a klubban, hogy "Szia! Megkérdezhetem, hogy milyen pasival nem járnál sohase?" Mert bölcsészfejem volt szerinte, és kötekedni akart. Azt hitte, azt válaszolom, hogy "Hát, veled nem, koma, kopjál le!" Ráfaragott, mert én komolyan vettem a kérdését és két percig fejtegettem, hogy pocakossal, szőrös hátúval vagy kék szeművel nem. Aztán módosítottam, hogy ja, kék szemű fiúm volt már, meg talán a pocak se olyan vészes egy méretig, és végeredményben a szőrös hát se lehet nagy ügy, mert a nagyon szőrös mellkasok meg bejönnek végül is lehet, hogy a szőrös hát is tetszene, ha jót tudok dumálni a sráccal. Nagyon ráhibáztam a dolgokra: kék szeme és szőrös háta volt. :D Aztán mivel a kötözködés ki lett lőve, hajnalra kidumáltuk egymást a fehérneműinkből. Meg is érte, bár nem tartott sokáig, alapvetően dilis volt. ;P
Talán ha teljesen másmilyen lennék, akkor mindenféle más gondom lenne.. de minek törném a fejem olyasmin ami nem szeretném ha lenne?
Nem a címlapkislányokon ábrándozom. Hangosan nevetnél, ha tudnád hogy milyen alkat az álmom.. és milyen testtömeg-index, és milyen étvágy, és milyen észjárás.
Vagy csak más preferenciák mentén működő (és hosszú távon is működő) kapcsolat, amelyik nem szemre/valóságról szól csupán.
Jut eszembe, Endrebá, azon nem morfondíroztál el véletlenül, hogy mi lesz, amikor álmaid nője betölti a hatvanhetvenet és nem plasztikbabaként éri a kerek évszám?
A feminizmus első két hulláma valódi egyenjogúságot-egyenrangúságot akart, a jelenlegi ezerféle identitást képző mozgalom ezt rombolja le pont az identitások mentén való mesterséges törésvonalak létrehozatalával, ez már a társadalom atomizálása, virtigli neoliberális tempó.