Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Joe!Te már megint vívsz valamiért,amiről pontosan tudod(ugye?),hogy NEM IGAZ!
Fél éve mindenki tudja,hogy hagyod,had éljen.Ebbe,lassan mindenki beletörődött,aki nem,az itt hagyta (vagy rád)az egészet a francba.Az,hogy megint a Te képedbe intézte,amit intézett,az (talán már)egyéni problémád.megszoktuk,már nem lep meg.Az,hogy a sráccal,már lassan minden oldal csordultig telik,figyelembe véve a X lehetőségét még lehet akár néhány látogató problémája.De,hogy megint kezded érte a keresztesháborúdat,az már lehet akár közös probléma is!
Ha például azt mondanám, hogy a távol-keleti háziszárnyas mögött lévő személy többet járt már moderációs topikokban, mint más normál fórumozók együttvéve - a régebbi nickeit is megnevezve - személyes IRL-nek minősült volna...
Azért mert a nickek "összekapcsolása" ellentétes azzal a lehetőséggel, hogy egy indapashoz (vagy több külön címhez) egy személy több nicket is reggelhet.
Szepjoestet Joe! Ez a Szabolcs úr honnat került ide a moderatori topikba annyit jár ide mint jobb helyeken kocsmába az ember. :-) remélhetőleg erted a poént...ugyi???
Rosszul tudom, hogy minden megállapodás érvényes, vagy a teljesülésig, vagy a törlésig?
Annó az volt az egyik kitétel a niggergriffre - ahogy írtad - hogy nem nyithat új nicket. Nem is amiatt került agyoncsapásra (törlésre), hanem mert személyeskedett.
Viszont további nicknevet/ket regisztrált ami ugye a megállapodás szerint nem lehetséges legalábbis nekem úgy rémlik, hogy csak a saját bárkáján megengedett persze lehet, hogy rosszul emlékszem vagy rosszul értelmeztem az akkori megállapodást és azzal/okkal tovább nyomul.
nos,kaptam egy mélt,ami azt állítja,hogy sok fórumozó Szótlan Joe leváltását követeli!
Én nem találtam meg az erről nyitott vitát vagy értekezéseket
viszont itt tudok voksolni-MELLETTE!!!
Kiknek nem jó Joe?Akik z anrchiát kedvelik-trolloknak.
Igaz,régebben soxor-úgy éreztem igazságtalanul-ignorálódtam,de az index-fórumokon is más szelek "járnak"
renngeteg más légpuskás fórum vagy csoport van-bizony,elnételenedne ez a "sárga" ha tovább vitték-vinnék a korábbá diktatórikus,néhány fórumozó hatalmi,üzleti stb érdekeit kiszolgáló irányvonalat..
Úgy vélem,minden a legnagyobb rendben van a moderátorokkal is-tudták követni-azonosulni a tulajdonos érdekeivel-igy -ha van is ilyen irányú kezdeményezés-nincs értelme!!!
Ugy erzem az a maniadidead, hogy eroszakkal, kegyetlenul, igazsagtalanul bant Joe a lovaval es az asszonkanak is egy terror az elete..
Szepen az is le van irva, hogy Joval hogy lehet kijonni. Ezert irtam az elobb, hogy az adatlap az egy informaco , segitseg azoknak kik nem akarnak ütkozni.
Nincs ebben semmi eroszak, csupan jelzes hogy lehet Joval packazni 1-szer...2-szer, mert turelmes.
Utana viszont ismert mindenki elott a tovabbi kovetkezmeny.
Joe nem arul zsakbamacskat, korrekt azzal aki korrekt az elvarasaihoz.
De hogy van ez pl. itt egy akarmilyen nickel? Aki itt szemetkedik a nickel azt turi, vagy ignoralja?
Ha tűri akkor az normal, ha ignoralja akkor kinyirta, mint Joe a lovat? Eroszakos, mer nem turt vegtelensegig?
(Mostmar kivancsi vagyok tenyleg, hogy a kovetkezo iromanyodban hanyzor lesz ramhuzva az eroszakos jelzo..)
Azt mindjárt leszűrtem,hogy a Te Joed(mivel valahonnan kapott egy pisztolyt)nem egy demokratikus gondolkodású pali!Rá néz a pisztolyára és kreál hozzá egy szabályt!Ezzel a szabállyal legalizálandó a többiek feletti erőszakosságát.Elméláztam,hogy ez a Joe "pisztoly"nélkül is szülne-e ilyen "okos szabályrendszer"t? Vagy csak a "pisztolyból fakadó hatalom" révén intézkedik föntről?
Tudod,azasszony sokkal szebb,jobban főz mint Joe,a ló százszor erősebb,gyorsabb,oszt mégis Joe alkot szabályokat,amiket törvény ként erőltet a többiekre!Mitől is?És még a pisztolyt sem ő csinálta!
Udv Laci!
Nem volt nehez nap a tegnapi, atlagosnak mondhato .
Nem ertem a megbecsules es hiananyanak szoviragat. Kicsit erthetobben fogalmazz legyszi!
Az adatlap az egy tajekoztatasinformacio, hogy mit varhat valaki az adott nicktol.
Nem vitaalapnak teszi ki senki. Bar lehet rajta melazni, mas velemenyen lenni, de akkoris az a kozlendoami oda le van irva.
Ha te mast szursz le, aza te szived-joga.
(Egyebkent nemnagyon ertem igazabul, hogy mit szerettel volna ezzel.