Teljes egyetértésben Sügér baráttal, és pár gondolattal kiegészítve:
A túrákon, és az „egyéb” közös programokon megismert topiktagokra, párom, és én a mai napig kivétel nélkül barátsággal, szeretettel gondolunk. Jól éreztük magunkat veletek, hisz ha nem így lett volna, akkor nem próbáltunk volna a lehetőségeinkhez mérten minél több alkalommal megjelenni…. Nagy szomorúsággal tölt el bennünket hogy a topik(ok) személyes háborúzás, gyűlölködés, sárdobálás helyszíne lett!! Pár társunknál őszintén nem is értem honnan ez a hirtelentámadt fröcsögő gyűlölet, a másik lejáratására irányuló képi és grafikus megnyilvánulás! Miért nem lehet ezeket a dolgokat privátban elintézni?? Mivel a topikok nyilvánosak, sokan olvassák mindegyiket, így elkerülhetetlen hogy néhány „külsős” a partvonalon túlról kényszeres hozzászólóként belefolyjon ebbe a vitába, anélkül hogy az érintettek mindegyikét ismerné! Az ellendrukkerek pedig vidáman dörzsölhetik össze a tenyerüket: „na, ugye hogy ők sem tudnak békében együtt maradni!!”
Minden egyes hajóstársamnak kívánom azt a felemelően jó érzést, amit a „nyáron elkövetett” Duna túránkon tapasztaltunk! A barátságot, a társaságot, a segítséget, és egyáltalán, az együttöltött időt!! A hajózás, a víz szeretete hozta össze ezt a csapatot, annak is kellene együtt tartania…. Kérlek, próbáljátok elfeledni apróbb, nagyobb sérelmeiteket, hogy még sok közös túránk lehessen!! (Amit meg nem sikerül békében elintézni, azt privátba kellene..)
Higgyétek el nagyon rossz, szomorú érzés látni, ahogy a volt barátok ellenségé válnak, és marják egymást! Közeledik a Karácsony….a megbocsájtás, és a szeretet ünnepe….
Őszinte barátsággal: Ef + Ef-né
Ui: A képtár zárolását fájó szívvel vettem tudomásul, az ott található fotók nem „ország-világnak” készültek, hanem a közösségünk tagjai részére, ezért volt jelszóval védve! Valószínűleg bármelyikünkről lehetne félreérthető, kellemetlen képet találni …..
Én sem fordítottam hátat senkinek,csak éppen készölök az életemben egy 180o-os fordulatra,de elötte és közben még rengeteg teendöm van itthon! Minden nap reggeltől-este 8-10-11óráig dolgozok és ritkán jutok gép elé! ÉN tisztellek-szeretlek titeket! Beerci-papi.old fel a zárat légyszi! Béke!
Még nen fordított neki mindenki hátat,mert én még nem. Senkinek nem fordítok hátat,amíg az illető személyesen durván megnem bánt. A mások általi mendemondákra meg nem adok. Ha meg valakivel,vagy valakikkel affértje van, saját magukra tartozik. Főleg ha az anyagi gondokból adódik.
Én kitartó típusú,és főleg nem felejtő ember vagyok.
Az úgy van, hogy ha valaki készít egy filmet, az az övé. Vannak benne főszereplők, statiszták.
Addig amíg a film vetítés alatt van, a szereplők lehetnek kedvezményezettek, akik ingyen belépőt kapnak a mozira.
De ha ugyan ezen személyek negatív véleménnyel vannak a filmről, ráadásul tüntetően hátat fordítamak, akkor a producer dönthet úgy hogy nem ad nekik több jegyet.
Ezt a filmet én készítettem el, nektek, értetek. Ha nem kell , akkor meg maradjon az enyém.
Törölhettem is volna a képtárat, de nem tettem. Bárki bármelyik mappát elérheti, vagy kérheti bármelyik képének az átküldését, megteszem.
Majd ha ez a nagy csend esetleg valakinek érdektelennek fog tűnni, vagy szeretné a képtárba feltöltött képeket megnézni, akkor lesz oly kedves, és megkéri a jelszót hozzá.