Keresés

Részletes keresés

KÁZSÉ Creative Commons License 2009.09.15 0 0 1366
Szia !
Jól van a két kis jérce a sárga és a babos. Mindkét este sipogtak és be akartak bújni Bolboja szürke jércéje alá de az nem hagyta..
Szép napot ! Zsuzsa
Előzmény: tyuktartó (1365)
tyuktartó Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1365
Próbáld meg nem, nagyon etetni és többet mozgatni őket.
Enged ki őket hadd szaladjanak.
Előzmény: Bernát79 (1364)
Bernát79 Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1364

Szia tyúktartó!

Más tünet nincs.

Csak egyensujzavar.

Lehet,hogy el van hízva,mert napközben bevannak zárva és csak estefelé tudom őket kiengedni??

Előzmény: tyuktartó (1359)
tyuktartó Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1363
Halihó mindenki akit érint.
Bolboja üzeni mindenkinek válaszolt csak Emailben mert nála nem működik a fórum.:(
tyuktartó Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1362
Hajrá Dudi:):)):):)
Jól mutatnak így együtt.
Előzmény: Törölt nick (1351)
tyuktartó Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1361
Mentek a képek.Az előbbi hsz érvénytelen.:):):)):):):):)::)
tyuktartó Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1360

Bolboja

Nekem már nem is válaszolsz?

Talán haragszol?

tyuktartó Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1359
Szia Bernát79
Milyen tünetek vannak még?
Előzmény: Bernát79 (1357)
Bolboja Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1358
Megkaptam, írtam választ :)
Előzmény: KÁZSÉ (1355)
Bernát79 Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1357

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.

A kedvenc cochin kiskakasommal valamibaj van.:(

Az egyensújjal lehet probléma.

Mikor megáll akkor előre-hátra billeg.És sokszor fenékre űl(hanyatt esik).

Már mikor a karomra veszem nemtud megűlni rajta.:(

Pedig szaladni még tud,csak az a billegés mikor megáll.

tyuktartó Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1356
Szia Bolboja
Egy Email címet adsz?
Küldenék pár képet.
Előzmény: Bolboja (1353)
KÁZSÉ Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1355
Szia ! Írtam Neked mailt de nem ment el úgyhogy ide másolom.

Nagyon jól érzi magát a szürke jércéd . A gyerekek kérdezik hogy hívják mert ha volt neve
nem adnak neki másikat. Zsuzsa 31 nagyon haragudott? Mikor ért oda. Igazán sajnálom szegényt..
Mi viszont nagyon örültünk Neki. Igazi aranyos szelíd tyukica . Még egyszer nagyon köszi Szia Zsuzsa
( KÁZSÉ )
Előzmény: Bolboja (1353)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1354
Hi!!
Nem tudok róla!! Monoron még beszélgettünk is!! Ott voltam Tyúktartóval, mikor véletlen lebontottam a csibehálós bemutató részt!!:-)))
Amúgy tavasszal lesz világos, ha minden igaz!!!
Előzmény: Bolboja (1352)
Bolboja Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1353
Kedves Kotkoda, írtam e-mailt.
Bolboja Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1352
Szia :)
Nem vagy egy kicsit szadi-manó? :))))))
Lehet, hogy most tévedek, de Tyúkanyó nem neked vitt kis fekete cochin kakast?
Előzmény: Törölt nick (1351)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1351
Szia!! Ehhez a törpe cochin családhoz mit szólsz???? Üdv. Dudi
Előzmény: Bolboja (1346)
Bolboja Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1350
Naaaaa, nem szabad ennyire kishitűnek lenni :))))))Vagy tán nem akarsz majd eladni nekem? ;)))))))
Most komolyan, esküszöm úgy láttam, hogy volt egy világos színű is, de lehet, hogy valami másik fajtájú pipi volt a kezedbe.
De lehet, hogy annyira szeretnék, hogy.......juj.Most megijedtem egy pillanatra magamtól :)))))))
Előzmény: silkymuter (1348)
kotkoda 1 Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1349
Kedves Anikó!
Olyan jó volt olvasni a beszámoló leveled, legalább 2 x elolvastam, nekem is hiányzott a bőrze, vagyis a találkozás a kedves emberekkel, Ákos úgy eltünt a fórumról, Őt is hiányolom, Suplatyiékat is. Nem tudtam most menni, de az októberit már most várom, jó találkozni veletek.
Jót kuncogtam a "begyüjtéseden" akkor nem mentél haza üreskézzel.
Puszi

Előzmény: silkymuter (1347)
silkymuter Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1348

Drágaságom!

A fekete családtól hogyan tegyek el Neked világos tyukicát?:))))  Erre azért én sem vagyok képes:))))))

Előzmény: Bolboja (1346)
silkymuter Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1347

Édes Drága Kotkodám!

Nagyon nagyon hiányoztatok! Te is  és Kotkoda Úr is. Mi megint alvás nélkül indultunk, amit a fiúk már sajna nem nagyon bírnak. Bazsa ráadásul beteg, mire odaértünk, már nagyon lázas volt. Rossz érzésem volt miatta, mert nagyon kínlódott szegény! Ha nem árultunk volna, akkor biztosan  itthon maradunk, de már minden össze volt készítve. Vittünk selymeket, amelyekről Pintade " kegyetlenü" és jót mosolyogva a bajszocskája alatt megállapította, hogy mind kakas.:)))) Egy egy éves fehér selyemkakast is vittünk, amit még hajnalban elemlámpánál rögtön meg is vettek, pedig azt hittem, hogy azt majd nem lesz könnyű eladni. Erre is volt Ákosnak egy kis mókás megjegyzése, de azt itt inkább nem írnám le:)))))

3 db.  ( Nem selyem) felnőtt kakast is vittünk és 3 pár zöldfácán növendéket.

1 pár fácán kivételével mindent eladtunk. Lehet, hogy az is elment volna, de Bazsára való tekintettel 11 óra tájékán eljöttünk.

A fiúk, amikor elindultunk mondták, hogy na talán lesz most egy olyan bőrze, ahonnan nem hozunk semmit:))) Csak lapítottam, és gondoltam, hogy ez tuti nem így lesz, mert Tyúktartótol már előjegyzésem volt és egy fekete fodros cochin családnak is már elméletben gazdája voltam induláskor. Ehhez jött méd Pantenó ajándék 2 pipije meg kakaskája és szerzett még nekem a Mocsári Lacitól egy fodros pipit. Csak győztem Őket besunnyogni az autónkba:)))) A fiúk meg, csak kapkodták a fejüket!:)))))) Persze az én drága Ákosom is hozott nekem ajándékba egy gyönyörű felnőtt fehér selyem tyúkocskát.  A nap csúcspontja az volt, amikor Minizsarnok a kezembe adott egy iciri-piciri csodaszép ezüst kopasznyakú kisselymet!:))))) Úgy meglepődtem, hogy hírtelen megszólalni sem tudtam ( pedig tudod, hogy az nálam nem nagyon szokott előfordulni:))))), és még jól el is érzékenyültem.

Tudod ez a Monor most újra egy kis reményt adott, mert nagyon sok szeretetet kaptam a többiéktől, és ez most nagyon kellett, hiszen egy kicsit szomorú voltam az utóbbi időben. Tudod, hogy mire gondolok. Itt viszont mindenki egytől egyig, ontotta felém a kedvességet és a szeretetet.

Körülnézni nem tudtam, mert nem akartam a fiúkat ott hagyni árulni, mert volt elég bajuk szegényeknek anélkül is. Ez miatt sajnos pár emberhez nem jutottam el, mert Ők is árultak, amit nagyon sajnálok, de talán majd októberben.

Na első nekifutásra ennyi:

Puszillak mindkettőtöket!

Anikó

Előzmény: kotkoda 1 (1345)
Bolboja Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1346
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Szia Silkymutter !
Olyan kár, hogy olyan hamar el mentetek. Nagyon szépen köszönjük, hogy segítettetek időben, jó helyre bejutni, egyáltalán eljutni Monorra :)))
Mondtam már hogy piszkosul irigyellek a borzaskák miatt? ( tudom hogy mondtam ám, csak nagyon irigy vagyok:) De ami késik, nem múlik, úgyhogy jövő évi szaporulatból , már most tegyél el egy kis világos színű jércét nekem. Gábort meg még megpuhítom tavaszig, az tuti :)
Előzmény: silkymuter (1344)
kotkoda 1 Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1345
Szia drága Silkymuter !
Mit vettél a börzén tegnap ?
Képzeld a Bolbojától hozott kis t.cochin kakaskát betettem Pehelykéhez, de nem barátkozik,(nem szólt hozzá) úgy hogy külön raktam őket, nehogy sérüljön a lelkiviláguk.
Előzmény: silkymuter (1344)
silkymuter Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1344
Nyűgös? A Gábor? Az milyen?:))))))
Előzmény: Bolboja (1342)
Bolboja Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1343
Szia :)
Ment a válasz!
Előzmény: kotkoda 1 (1341)
Bolboja Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1342
Gyönyörű a fiad, kár hogy nem jött el a feleséged és a gyerekek is. Jó volt a kisebbet kicikizni, na majd ha legközelebb találkozunk, készülök én is. Azért az nem semmi, ha valaki az én nyűgös férjecském arcára mosolyt fakaszt :)
Előzmény: tyuktartó (1340)
kotkoda 1 Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1341
Szia Bolboja !

küldtem Neked !!
Előzmény: Bolboja (1339)
tyuktartó Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1340
Sziasztok!
Milyen műsor?Mi csak beszélgettünk.:):):):):):):)):):):)
Mindent egybe vetve ez volt eddig a legjobb börze mert nem siettem sehova.
Jól éreztem magam.Kis tyúktartó
Előzmény: Bolboja (1339)
Bolboja Creative Commons License 2009.09.14 0 0 1339
Szép napot mindenkinek!
Monor jó is volt, főleg az a műsor, amit Tyúktartó és Harcos13 levágtak egész nap, nem kevésszer rajtam vigyorogva:)

Az állatok közt szépek is voltak, persze belefacsarodott az ember szíve jó pár állatot árusító, állathoz nem méltó körülmények közt egész nap kínzott szerencsétlenek láttán :(
lajos0825 Creative Commons License 2009.09.11 0 0 1338
Nálam fehér,fekete és babos marad. Monoron ha találok valami szép kék jércét azt veszek. Úgy nézem amik vannak nekem nagyon szépek lesznek, nem is nagyon tudom kiválasztani hogy melyiket haggyam meg így még Monorra nem is viszek belőlük.
Előzmény: tyuktartó (1333)
tyuktartó Creative Commons License 2009.09.09 0 0 1337
Szia!
Válaszoltam.
Előzmény: Kátya2 (1336)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!